Monica Tatoiu, despre fiul ei, care nu crede în Dumnezeu: „El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii / Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală, pe care nu știu să o repar”

February 4, 2024
3 mins read

Monica Tatoiu

Despre Monica Tatoiu se știe că e credincioasă. Numai că nu același lucru se poate spune despre unicul său fiu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu crede în divinitate și acesta e cel mai mare regret al mamei sale. Fosta femeie de afaceri are și o explicație pentru această realitate, fiind convinsă că e vina ei și că plătește pentru unele greșeli din tinerețe.

Monica Tatoiu, ajunsă la vârsta de 66 de ani, e o femeie fericită și împăcată, cu o energie bună, iar asta vine și din puterea credinței. În tinerețe, însă, avea pe suflet o povară mare. Își dorea copii, dar medicii nu i-au dat nicio șansă. Încăpățânată, aceasta nu s-a resemnat însă.

S-a rugat mult, a fost în tot felul de lăcașuri de cult și a sperat că Dumnezeu va face o minune în cazul ei. În cele din urmă, se pare că rugăciunea i-a fost ascultată, întrucât aceasta a devenit mamă, în anul 1994, scrie libertateapentrufemei.ro.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserica catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în ’92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea!

Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă, în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în ’93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În ’94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte de vreme, din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”, a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.ro.

Născut dintr-o minune, cum spune mama sa, tânărul nu crede însă în Dumnezeu. Monica Tatoiu spune că, în ciuda încercărilor sale disperate, băiatul său nu poate fi convins.

Vedeta spune că nu mai are cum să schimbe aceste concepții, iar acesta rămâne regretul său cel mai mare.

„Acum doi ani: „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil”. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ”nu cred decât în știință”.

Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală, pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu, înseamnă că, la un moment dat în viața mea, am făcut niște prostii și plătesc”, a explicat fosta femeie de afaceri.

De ce se ceartă Monica Tatoiu cu soțul ei, după 41 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu a mărturisit că între ea și soțul ei încep certurile din cauza războaielor din Ucraina și Gaza. Nu au alte motive, mai cu seamă că financiar își pot permite orice și nici nu au existat niciodată discuții despre infidelitate în ceea ce-i privește.

„Am făcut 41 de ani de când suntem împreună. (…) E mișto că după 40 de ani de căsnicie te cerți, acum ne certăm pe războiul din Ucraina, Gaza. Certurile după doi ani se rezolvă în dormitor, astea pe politică nu se rezolvă decât la tribunal. (…) Eu nu mă plictisesc cu Tatoiu’, a mărturisit Monica Tatoiu la Xtra Night Show, citată de viva.ro.

Acum ceva timp, Monica Tatoiu spunea că sunt normale discuțiile contradictorii într-un cuplu, mai ales când partenerii sunt de atât de mult timp împreună.

„Noi nu ne certăm (n.r. – râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt putinistă (n.r. – râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geopolitică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem’, a povestit amuzată Monica Tatoiu

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog