Cum i-a închis Huidu gura prezentatoarei Andreea Esca după ce a vrut să-l dea în judecată pentru episodul „se f*** butonul”? „Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

February 3, 2024
3 mins read

Andreea Esca nu l-a iertat nici până în ziua de azi pe Huidu după ce acesta au difuzat, cu ani în urmă, în emisiunea lui de la Prima TV, imaginile în care vedeta PRO TV înjura de mama focului chiar înainte de jurnal.

În timpul unei pauze, Andreea nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns în mâinile „cârcotașilor”.

Huidu

„Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, spune Andreea, în clipul difuzat în premieră la Cronica Cârcotașilor. Ulterior, imaginile au făcut înconjurul internetului, scrie Click.

Invitat în podcastul „împăcării” de către Mihai Morar, Șerban Huidu a făcut lumină în privința controversatului episod legat de vedeta Pro TV, Andreea Esca.

Era un tip din America. El urmărea acolo Pro tv, Pro tv Internațional și Acasă tv. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio.

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca vroia să mă dea în judecată.

Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar.

Șerban Huidu a dezvăluit că a fost chemat chiar de Adrian Sârbu la negocieri, în aceea perioadă.

Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la Pro Tv, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la Pro Tv și pe Mișu la Acasă Tv. Mi-a zis: ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor.

Șerban Huidu și-a spus franc părerea și despre cei mai buni oameni la această oră din televiziune sau din radio.

Sârbu, după părerea mea, este dezastru ca om de televiziune. Mona Segall e cel mai bun producător de televiziune din România. Lazarov e expirat, îmi pare rău pentru Dan Negru.

Dar, da, hai să zicem că Dan Negru e cel mai bun prezentator că este natural. Andrei Gheorghe a fost cel mai bun om de radio”, a mai spus Huidu.

Șerban Huidu, despre cât de greu i-a fost să conducă, după ce a provocat un accident mortal

În anul 2011, prezentatorul TV a provocat un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat.
Acesta circula dinspre Capitală spre Brașov, iar la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul în care se aflau cele trei victime.

După 12 ani am permis din nou. Am dat examen, am mers cu mașina. Am făcut din nou școala de șoferi. Tot pe manuală. Sunt școli și pentru automate, dar scriu pe carnet și îți dau o dungă roșie că nu ai voie pe manuală.

Prima oară am picat traseul. Atunci când m-am dus să dau sala și să mă înscriu, mă întrebau dacă nu vreau să îmi iau și A-ul. Vechiul carnet avea și A-ul. Le-am spus că n-am condus de 12 ani niciun vehicul. Să mă lase să încerc să conduc și eu și după aceea voi vedea ce mai iau. Nu au fost deloc reticenți. Totuși, au fost 12 ani. Puteam să conduc mai devreme, dar n-am vrut.

Puteam să conduc și până a fost definitivă sentința, dar n-am condus. E destul de complicat de condus după ce treci prin ce treci .”, a povestit Șerban Huidu, conform kfetele.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog