Oana Roman, criticată pentru aspectul mâncării pe care a gătit-o. „Îl trimit pe soț la tine că și așa vrea să slăbească și cu siguranță nici nu ar pune mâna pe lingură să mănânce”

February 1, 2024
3 mins read

Oana Roman 1

Oana Roman nu s-a considerat niciodată o expertă în arta culinară, dar, cu toate acestea, sunt rare momentele în care gătește. Și atunci când o face, are grijă să le împărtășească fanilor fotografii sau filmări cu rezultatul preparatelor sale.

Totuși, ultimul fel de mâncare nu a fost deloc pe gustul acestora. Dimpotrivă, o parte dintre internauți s-au arătat dezgustați de modul în care arătau cartofii gătiți la cuptor de vedetă.

Am terminat, am făcut curat și mergem la culcare. Tot nu am ajutor la curățenie, deci mâine e zi de curățenie. O iau de la capăt”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mâncarea gătită de ea, postată ulterior pe social media, conform Click.

Oana Roman

Ulterior, pe un grup de Facebook numit „Pamflet media influenceri”, mai mulți internauți au comentat mâncarea Oanei Roman și și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor:

Măi femeie, ești efectiv un munte de vomă. Cum să arate așa mâncarea ta?! Îl trimit pe soț la tine că și așa vrea să slăbească și cu siguranță nici nu ar pune mâna pe lingură să mănânce.

Doamne, lăturile porcilor arată mai bine! Ai dat retur la oala minune de gătești la aragaz? Mi-e scârbă, nici poftă de mâncare nu mai am”;

Cartofii sunt moartea mea, oricând și oricum făcuți, dar să înnebunesc dacă aș mânca așa ceva. Arată a lături”, au fost doar o parte din reacțiile oamenilor cu privire la modul în care a gătit.

”Trebuie să fac acea abdominoplastie” Oana Roman a ajuns la spital!

Zilele trecute, Oana Roman a fost la spital și le-a spus tuturor că se află în poziția de a lua o decizie importantă pentru starea sa de bine. Concret, îi este necesară o anumită operație, pe care ea a tot amânat-o, lucru pe care acum nu l-ar mai prea putea face.

Azi e zi de analize și control. Ecografia abdominală pe care o fac periodic pentru a vedea dacă e totul ok, având în vedere că am acea operație complicată făcută după ce am născut.

Și analize de sânge pe care le fac de câteva ori pe an, nu le făcusem din mai. Am făcut ecografie abdominală care este ok. Slavă Domnului că totul este bine. Totuși trebuie să mă hotărăsc să fac acea abdominoplastie care nu are scop estetic, ci medical”, a scris Oana Roman, în mediul online, potrivit Wowbiz.ro.

Dându-se exemplu, vedeta îi îndeamnă pe toți internauții să își pună mereu sănătatea pe primul loc, mai ales după o anumită vârstă și să facă periodic unele controale, cele mai uzuale, dar și cele mai importante pentru a se asigura că nu au vreo problemă ascunsă, care să le pună viața în pericol.

E important să facem un set de analize la șase luni, e ecografie, un consult ginecologic, o mamografie pe an după o anumită vârstă. Prevenția este foarte importantă. Poate fi vitală”, a mai scris vedeta.

Cornel Păsat, dezvăluiri despre Oana Roman. De ce s-au despărțit în urmă cu 17 ani

Despre perioada lor de 7 ani de iubire, Cornel Păsat a dezvăluit că, deși au ales să se despartă în 2007, au menținut o relație civilizată și se salută când se întâlnesc. Cu toate acestea, recent, coregraful a descris-o pe Oana Roman ca fiind „o fire rebelă și orgolioasă, având sânge de spanioloaică”. Mai departe, el a subliniat că Oana are obiceiul să spună mereu adevărul, indiferent de cât de dur ar fi acesta.

Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect.

E extrem de sinceră. Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale.

Dacă te contrezi și te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog.

Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm‘, a declarat Cornel Păsat, conform Avantaje.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog