Marcela Fota, despre iubitul cu 22 de ani mai tânăr: „Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit”

February 1, 2024
3 mins read

Marcela Fota

Marcela Fota s-a îndrăgostit de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. A fost criticată în repetate rânduri pentru alegerea făcută, dar, deși la început au afectat-o comentariile răutăcioase, în cele din urmă a decis că fericirea ei este cea mai importantă și a putut trece mai ușor peste gura lumii.

Deși sunt de aproape doi ani împreună, iar relația lor merge ca unsă, cei doi nu au de gând să facă marele pas. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola TV, artista a mărturisit că, momentan, nu e pregătită să aducă în viața fiului ei un bărbat.

„Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit ca să poată oferi mai departe iubire. Nu poți emana bine dacă ești bolnav pe interior. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Atâta timp cât faptele mele nu afectează oamenii din jur.

Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă. Mai sunt pregătită să mă bucur de fiecare chestie pe care Dumnezeu consideră că trebuie să o trec. De un singur lucru nu sunt pregătită, momentan, de a aduce pe cineva în viața lui David, sau în casa lui. Să ne vindecăm, putem doar noi doi, eu cu el”, a declarat Marcela Fota, citată de romanitv.net.

De ce și-a refăcut Marcela Fota viața sentimentală

Nu i-a fost deloc ușor să treacă peste decesul fostului ei soț, dar Marcela Fota a decis să nu rămână singură pentru tot restul vieții. Interpreta de muzică de petrecere a mărturisit că relația a avut beneficii atât pentru ea, cât și pentru partener.

Sunt o femeie liberă, majoră, cu un bărbat liber, major! Ce e rău în asta? Poate eu aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin și să-mi dea altfel de trăiri ca să pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv, tânăr, avea nevoie de o femeie mai matură, mai stabilă… Dacă a fost să ne întâlnim și să trăim o poveste, așa a fost! Pur și simplu întâmplarea! A fost o trăire care nu cred că a afectat pe absolut nimeni, dimpotrivă, mi-a făcut mie bine, și lui! 

S-a încheiat povestea? Nu vreau să spun… Dar eu sunt bine! Suntem foarte ok… Nu mă mai văd căsătorită, a declarat artista, citată de protv.ro.

Marcela Fota a făcut dezvăluiri despre relația cu David, fiul ei. Cum o strigă acesta

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit despre mai multe aspecte din viața personală, printre care și relația cu fiul ei, David, în vârstă de 14 ani.

Cei doi se înțeleg foarte bine, dar adolescentul o vede și ca pe o prietenă, nu doar ca pe mama lui. De altfel, David nu o strigă “mama” pe artistă, ci “Marci”.

Întrebată dacă o deranjează acest aspect, Marcela Fota a spus că nu, pentru că fiul ei îi spune așa de când era mic. Cu toate acestea, există anumite “reguli”, și anume faptul că artista trebuie să-i spună fiului ei “Da, mami”, în loc de “Da, David”.

“Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune ‘mamă’, îmi spune Marci. M-a întrebat într-o zi: ‘auzi, Marci? Ai vrea să îți spun mamă? Mie îmi place să îți spun Marci. Tu ești prietena mea!’

Dar eu, în schimb, trebuie să îi spun ‘Da, mami!’ Îi spuneam într-o perioadă ‘da, David’. Și atunci mi-a zis că ‘nu, tu trebuie să-mi spui da, mami’.

Multă lume îmi spune ‘nu te doare capul că nu îți spune mami?’ Nu, niciodată nu mi-a zis. Și are 14 ani jumate. Dar ce crezi? La el în clasă fiecare mamă e mama lui Robert, mama lui x, dar eu sunt Marci pentru toată lumea”, a declarat interpreta de muzică populară, citată de fanatik.ro.

 

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog