Loredana Groza: „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri”. Un medic o contrazice: „A reîntinerit. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului”

February 1, 2024
3 mins read

Loredana Groza spune că nu a apelat la chirurgie estetică atunci când este întrebată de schimbările pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Mai mulți urmăritori au acuzat-o că nu mai este ea și că ar fi cazul să se oprească în a-și mai face tot felul de intervenții la nivelul feței.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și cu curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale ‘ , a mărturisit Loredana Groza, conform Avantaje.ro.

Loredana Groza

Ea a mai spus că tratamentele la care a apelat sunt non-invazive și secretul tonusului său constă în activități sportive, alimentație corectă și proceduri zilnice pentru față și corp.

Cu toate acestea, medicul estetician Victor Topolog susține că transformarea Loredanei Groza a avut loc datorită unor numărase intervenții, „fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic’.

A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic.

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochiului și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferi intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum sau formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme ‘ , a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube.

La doar 18 ani, Loredana Groza cunoscuse deja succesul

Ani de liceu.. ❤️Poza de absolvire.. 18 ani tocmai împliniţi.. Lori din Oneşti, fata cu matricola şi sarafan câştigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, #polivalenta din Bucureşti şold ouţ de câteva ori pe an şi vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seara, iubite…”, record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu.

Loredana Groza
Când am făcut poza tocmai ce mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin ţara şi venisem acasă cu 2 zile înainte ca să dau Bacu’”, a scris Loredana Groza.

Elena Merișoreanu le dă replica celor care au criticat-o pentru intervențiile estetice pe care și le face

Elena Merișoreanu are mare grijă la felul în care arată, iar în ultima perioadă face intervenții estetice pe bandă rulantă.
Mulți o apreciază și o admiră, dar sunt și care o critică pentru acestea. Artista le-a dat replica, prin intermediul WOWbiz, tuturor celor răutăcioși.

Normal că țin la aspectul fizic, asta întotdeauna mi-a plăcut. Mai ales că noi suntem pe scenă, ne vede lumea pe stradă, trebuie să arătăm bine. Cred că cabinetele astea estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri. Eu admir pe toată lumea care și-a făcut câte ceva. Operații nu am făcut și nici nu o să fac, doar mici intervenții, cu acid hialuronic, sânii mi i-a dat Dumnezeu, buzele sunt mari de când eram mică, mi se spunea buzată, așa că acum mi-am făcut blefaroplastie.

Sunt puțin vânătă, mâine merg să îmi scoată firele. Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine, să nu uite că în primul rând trebuie să ne simțim noi bine. Cei care își dau cu părerea niciodată nu o să fie toți pentru, sunt și contra. Eu nu le doresc decât numai bine.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog