Ioana Ginghină, despre primul divorț: „Hai să divorțăm acum repede, că dacă nu, te înșel. După au început aventurile, urmăriri, să vadă cu cine sunt”

February 1, 2024
3 mins read

Ioana Ginghină este la al treilea mariaj și nu spune nu la o nouă căsătorie dacă va mai divorța o dată. Ea a povestit, în cadrul unui podcast, cum a fost în primul său mariaj, atunci când a început un nou proiect și s-a îndrăgostit.

Astfel, actrița a cerut divorțul pe motiv că este prea tânără și nu și-a trăit încă viața așa cum și-ar fi dorit. „De când am început să lucrez la un serial, m-am dus la el și i-am zis „hai să divorțăm acum repede, că dacă nu, te înșel.” Mă îndrăgostisem.

Ioana Ginghină

După au început aventurile, urmăriri, să vadă cu cine sunt. I-am zis că nu mai merge, chiar dacă ne iubim, poate că sunt prea tânără, că nu mi-am trăit și eu viața înainte.”, a povestit Ioana Ginghină în cadrul unui podcast, conform kfetele.ro.

Cum a încercat Ioana Ginghină să își salveze căsnicia cu tatăl fiicei sale

Ioana Ginghină a povestit, în cadrul unui interviu, în urmă cu ceva timp, cum că a avut patru relații importante în viața ei, iar două dintre ele au dus-o în fața altarului, sperând că va fi ceva pentru totdeauna. Relația cu tatăl fetiței lor, de 12 ani, Alexandru Papadopol,  s-a sfârșit după ce a încercat, timp de jumătate de an, să o salveze și să îi facă surprize soțului atunci când venea acasă.

Toate aceste lucruri de dragul fiicei lor. „Am început să încerc să îl fac fericit. Adică el nu a zis că pleacă mâine, a zis că este nefericit, iar eu atunci am încercat să îl fac fericit. Am început să mă îmbrac mai frumos. Și așa, dacă mă vezi îmbrăcată prin casă zici că sunt o zână, acum sunt și mai și.

Cu pantofi cu toc, mai aveam și pene, voiam să fac să îl aștept cu surprize, nu mai știam ce să îi fac.
Și am făcut asta aproape jumate de an. Veneau și sărbătorile și voiam să nu simtă Ruxi nimic.”, a povestit Ioana Ginghină.

Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți nu mai puțin de 12 ani. La un moment dat, Papadopol s-a îndrăgostit de soția lui Adrian Titieni și, în final, au format un cuplu. Papadopol a divorțat de Ioana, în timp ce Adriana a divorțat de Adrian Titieni, scrie newsweek.ro.

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este!

Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul.

Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt!

Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!”, a declarat Ioana Ginghină pentru ego.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog