Cristina Șișcanu: „Îmbuibatul nu e ok. Oalele pline vârf cu mâncare și nu știu câte feluri de mâncare nu trebuie să existe așa ceva în viețile noastre”

February 1, 2024
4 mins read

Cristina Șișcanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care unele persoane le au din cauza alimentației, probleme pe care le-a avut și ea. Haosul alimentar și îndopatul cu multe produse nu face decât să ne afecteze starea de sănătate.

Îmbuibatul nu e ok. Oricât am spune chestia aia cu grasă și frumoasă, nu e ok pentru sănătate, mai ales atunci când mai înaintăm în vârstă, nu mai avem 30 de ani. Nu e în regulă nici pentru stomac, nici pentru oase, nici pentru articulații. Am avut și eu perioade în viața mea în care m-am îmbuibat.”, a povestit Cristina Șișcanu, potrivit kfetele.ro.

dwwdw

Chiar dacă știe că acest lucru nu este deloc sănătos pentru corp și minte, Cristina Șișcanu a recunoscut că a trecut și ea prin perioada în care a mâncat haotic tot ce a prins, mai ales foietaje, atunci când era însărcinată.

„Și eu am avut perioade lungi în care m-am îmbuibat. Nu este bine. Și știam că nu e bine, este o prostie. Oalele pline vârf cu mâncare ș.i nu știu câte feluri de mâncare nu trebuie să existe așa ceva în viețile noastre. Să recunoaștem. Cui îi place să se uită în oglindă și să dea șuncile pe afară? Recunosc, în sarcină m-am îngrășat 27 de kilograme din îmbuibat.

M-am îmbuibat cu foietaje. Până în luna a cincea vomitam de zeci de ori pe zi, iar după luna a cincea mă îmbuibam cu foietaje și noaptea, și ziua. Pot să înțeleg anumite momente, zile sau chiar perioade când vrei să mănânci mult, dar trebuie să revii la normal. Sau dacă mănânci sănătos, nu trebuie să mănânci cantități industriale.”, a mai povestit Cristina.

Cum a slăbit Aurel Pădureanu 20 de kilograme

Aurel Pădureanu a slăbit 20 de kilograme. Artistul consumă mai puțină sare și a renunțat la două lucruri. Cântărețul a renunțat la cafele și la băutură, pentru că îi făceau poftă de mâncare. Acum, artistul mănâncă mai puțin.

fefefe 1

Am slăbit 20 de kilograme. Se vede bine la haine. Nu pot să spun că am ținut neapărat un regim, ci nu mai consum nimic sărat. Și în momentul în care nu mai mănânci prea sărat, este mult mai bine pentru organism. Ideea este că pun sare atât cât trebuie, adică foarte puțin. Mănânc seara mai puțin. Prefer să consum seara o ciorbă, nu doar la prânz, iar acum, de dimineață, am mâncat două ouă fierte. Am fost mai atent.’, a declarat artistul, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu susține că a renunțat la cafele și la alcool, pentru că îi făceau rău. Cafeaua îi creștea tensiunea, iar băutura îi făcea poftă de mâncare, chiar dacă el consuma în cantități mici.

Îmi iau medicamentele și nu mai pun gura deloc pe alcool. Nu că aș fi băut eu cine știe ce înainte, dar acum chiar deloc. Pentru că băutura mă îngrășa, ea îmi făcea poftă de mâncare. Și eu nu mai beau. Înainte mai beam și eu câte un pahar de wiskey sau altceva, dar acum nu. Nu mai consum nici cafele.‘, a mai spus artistul, pentru viva.ro.

Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme în 10 luni

Totul a început în luna martie 2023, când acesta avea 131 de kilograme, iar acum a ajuns la 94. Jurnalistul a fost invitat la emisiunea „Vorbește lumea” unde a explicat dieta pe care a ținut-o pentru a da jos surplusul, conform Libertatea.

Mi-am dat seama după buget, în momentul în care am început să intru în magazin. 36 am dat jos. A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine la un moment dat, deși intrasem în oarece vrie pentru că nu mă mai opream”, a zis prezentatorul.

Mihai Dedu 1

Ideea este că nu pot să mă laud că a fost simplu, a fost îngrozitor de greu, eu am mai avut o tentativă în urmă cu 20 și ceva de ani, chiar vreo 28 de ani, dar eram mai tânăr, am făcut mișcare. Acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus, nu am avut voie să fac efort. E mult mai greu fără mișcare.

Este îngrozitor de greu. Nu am avut nicio dietă, singur mi-am făcut tot, în facultate am învățat și chestii de genul ăsta, am mâncat timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă. Iar toate chestiile astea pe care le auziți voi veneau poate la două zile, poate la 70 de ore, poate între cele două mese care erau, una luni, alta miercuri, erau niște mese sau salată de varză. Deci nu, să nu faceți așa ceva.

Mai bine de o lună nu am dat un gram jos. Până când metabolismul a început apoi. Nu e sănătos ceea ce am făcut. Aveam niște analize groaznice. Dar am pornit de la faptul că pe vremuri existau deținuți politic care consumau doar apă și pâine. Analizele nu erau bine, deci să nu încercați așa ceva, nu, nu, nu”, a recunoscut prezentatorul TV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog