Cătălin Crișan, despre noua iubită: „Mi-a dovedit că mă iubește. Putea să zică „ia du-te mă cu hernia ta de disc. Păi eu te-am luat de proaspăt nu de babalâc’. A fost un test”

February 1, 2024
4 mins read

Cătălin Crișan

Cătălin Crișan iubește iar după cele două căsnicii cu probleme. Lucia și Alina i-au dăruit niște copii minunați. Ei bine, se pare că nici prima căsnicie și nici ce de a doua nu a fost cea cu final fericit. Acum însă, deși a trecut prin două divorțuri, Cătălin Crișan iubește din nou!

În urmă cu un an, Cătălin Crișan ținea primele pagini ale ziarelor cu vestea că are o nouă iubită. A confirmat că este într-o relație, însă pe atunci a refuzat să vorbească despre femeia care i-a cucerit inima. A ținut totul secret și a fost discret când a venit vorba despre viața lui personală și mai ales amoroasă. Totuși, acum, la un an de zile distanță, a vorbit pentru prima dată despre iubita lui, care i-a demonstrat cât de mult îl iubește în cea mai cruntă perioadă!

Îi mulțumesc prietenei mele că dacă nu era ea… Suntem împreună de aproape un an. Mi-a dovedit că mă iubește pentru că una e să fii de 20 de ani și una e să-l cari pe ăla la toaletă și să-l ștergi la frunte după câteva luni. Putea să zică „ia du-te mă cu hernia ta de disc. Păi eu te-am luat de proaspăt nu de babalâc’. A fost un test’, a spus Cătălin Crișan cu zâmbetul pe buze, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, conform Viva.

Cătălin Crișan nu a traversat deloc o perioadă bună, astfel că a fost operat de dublă hernie de disc laterală. Înainte însă de a ajunge pe masa de operație, artistul a trecut prin dureri cumplite, iar alături i-a fost nimeni alta decât iubita lui.

De asemenea, și după operația pe care a suferit-o, în continuare ea are grijă ca totul să decurgă bine. Cătălin Crișan are doar cuvinte de laudă la adresa ei și nu poate decât să-i mulțumească pentru tot, precizând că aceste probleme de sănătate au fost un test pentru povestea lor de iubire.

De la o durere minoră am ajuns… Am stat două săptămâni, la un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Am intrat atunci în panică pentru că nu mai găseam absolut nicio poziție în care să nu mă doară. Insuportabil.

Au fost mai multe păreri, că e hernie de disc, că e osteofit, o chestie care crește pe nerv. Problema era că a fost laterală. Ceea ce am înțeles de la doctor, e că se ajunge greu. Sunt foarte rare și extrem de atipice’, a mai mărturisit Cătălin Crișan în emisiunea „La Măruță’.

Cătălin Crișan spune că nu i-a fost frică de moarte, mai ales că este o persoană credincioasă. totodată, a fost conștient de faptul că orice operație implică riscuri foarte mari, însă nu s-a gândit niciodată că nu s-ar mai putea trezi. Totuși, cântărețul spune că dacă cel mai negru coșmar s-ar fi adeverit, ar fi fost mulțumit de toate realizările sale de până acum.

Mie nu-mi este teamă de moarte. Nu mi-a fost niciodată. Având credință în Dumnezeu stau total relaxat în grija Lui. Am spus…fiind vorba despre o intervenție atipică, destul de rară și deloc ușoară, medicii care m-au consultat înaintea doctorului Cristescu au avut unele rețineri…

Orice anestezie generală, orice intervenție chirurgicală implică anumite riscuri, dar nu m-am gândit niciodată că nu mă mai trezesc. Și dacă avea să fie așa însemna că atât a fost să fie…Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine.

N-am făcut degeaba umbră pamântului…”, a mărturisit Cătălin Crișan pentru Ciao.ro.

Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea tatălui său, după ce a ajuns pe masa de operație

Fiica artistului susține că este foarte fericită că tatăl său a ajuns pe mâinile unor medici competenți și care au știut cu ce probleme se confruntă tatăl său, dar și ce măsuri să ia. Totodată, acesta a precizat că părintele său este un om puternic, iar Dumnezeu a avut grijă ca el să treacă cu bine peste această cumpănă din viața sa, scrie Spectacola.

Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede.

Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție.Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog