Ștefan Bănică, amintiri din copilărie: „Eu am crescut la bloc, până la 2 ani și jumătate, apoi părinții mei s-au despărțit”

January 31, 2024
2 mins read

Ștefan Bănică are multe amintiri frumoase cu tatăl său. Cei doi Bănică au fost tată şi fiu doar dincolo pe scenă, iar când se aflau sub lumina reflectoarelor şi în faţa publicului erau doar doi actori care îşi făceau meseria. În 1993, au ajuns împreună chiar şi în Statele Unite ale Americii, cu spectacolul „Clanul Bănică’, care conţinea texte umoristice special scrise pentru cei doi.

Ștefan Bănică a vorbit, în cadrul unui podcast, despre cea mai frumoasă amintire, de la vârsta de 2 ani, atunci când a primit de la tatăl său o mașină cu pedale și a fost scos pe balcon pentru a sta în ea.

Ștefan Bănică

Țin minte că tata mi-a adus o mașină cu pedale de la Moscova și stăteam undeva pe 1 Mai, la un bloc, iar cea mai tare chestie pe care o țin minte, m-a scos cu mașina pe balcon, aveam vreo 2 ani. Cât de tare să fiu într-un maiou, cu mașina pe balcon, la etajul 5′, a povestit Ștefan Bănică, conform Viva.

Ștefan Bănică a povestit și despre cele mai frumoase amintiri de la curtea bunicilor, iar întâlnirile cu Iepurașul de Paște și Moș Crăciun au rămas și acum în amintirea lui.

Eu am crescut la bloc, până la 2 ani și jumătate, apoi părinții mei s-au despărțit. După am stat la o curte superbă, aproape cât un teren de fotbal, care era a bunicilor mei. La vârsta de 6 ani au dărâmat-o pentru a face o casă pentru tovarășii lui Ceaușeșcu și am fost repartiați la un apartament de 50 mp.

Cât am stat la curte, am avut vizuini, l-am văzut pe Iepurașul de Paște, în pantaloni scurți, cu o șapcă în cap pe unde îi ieșeau urechile. După am aflat, de fapt, că era o mătușă talentată. Apoi ningea, era o lumină ciudată, s-a deschis ușa și a apărut Moș Crăciun care a intrat la noi în casă. Gata, s-a terminat’, a mai povestit artistul, potrivit kfetele.ro.

Cum au ajuns Ștefan Bănică Jr. și Dani Oțil să-și arunce săgeți în direct la TV

În iarna lui 2019, celebrul artist se afla în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. La vremea respectivă, Ștefan Bănică Jr. sărbătorea împlinirea celor 18 ani de când susținea cunoscutele sale concerte de Crăciun.

După ce Ștefan Bănică Jr. a ținut să aducă în atenție împlinirea a 18 ani de concerte de Crăciun, Dani Oțil l-a „felicitat” ironic:
„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a afirmat prezentatorul.

La rândul lui, amuzat, fostul soț al Andreei Marin a replicat:

Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”, făcând referire la faptul că Dani recunoscuse, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu, scrie Click.

Atât Ștefan Bănică Jr., cât și Dani Oțil au continuat discuția interesantă: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a continuat artistul și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou a emisiunii de la Antena 1.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog