Monica Tatoiu și soțul său dorm separați. „Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui”

January 31, 2024
2 mins read

Monica Tatoiu

Într-un interviu recent, Monica Tatoiu a mărturisit că nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Nu pentru că nu se mai înțeleg, ci pentru că preferă să aibă mai mult spațiu și și-au creat o rutină proprie. Ambii dorm și se trezesc la ore diferite.

Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! (…)”, a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars, conform Fanatik.

Monica Tatoiu și-a unit destinele cu Victor Tatoiu în anul 1988. Până să-l întâlnească pe actualul partener, afacerista a mai trecut prin două mariaje. Ambii au un copil împreună, pe nume Victor Tatoiu Jr. și care este stabilit în SUA.

Cum l-a ales Monica Tatoiu pe actualul soț

Monica Tatoiu a împărtășit și povestea alegerii soțului său actual, precum și preferințele sale în ceea ce privește bărbații de-a lungul timpului. Ea susține că a fost o dragoste la prima vedere și că se iubesc la fel de intens ca în prima zi, de mai bine de 40 de ani.

A fost dragoste la prima vedere, era frumos rău, acuma s-a îngrășat, face 70. Mie mi-au plăcut întotdeauna bărbații frumoși. Să fie înalt, suplu și mai cu burtă.

Din proastă nu mă mai scoate de 40 de ani. E tata în tălpi. Ești o proastă! Nu înțelegi! El este peretele de care eu mă izbesc ca să fiu „the best”, a declarat afacerista, potrivit bzi.ro.

Ea a povestit și despre faptul că s-a întâmplat să se îndrăgostească de mai multe ori în viață, mai ales înainte să îl cunoască pe soțul ei, însă nu s-a băgat niciodată în familia unui bărbat căsătorit.

Eu? Să distrug o familie? Niciodată! De aceea am o căsnicie fericită.

Am rămas prietenă cu acel bărbat dinainte. A ars! A fost o pasiune. Sunt bune și pasiunile astea, dar nu trebuie să te lași dus. Trebuie să o trăiești, să te alimentezi, dar apare și suferința.

Victor nu ar fi vrut să mă ia. Bărbat care nu mai fusese însurat, frumos. Până la urmă a venit la mama și m-a cerut. Mama lui era mai așa, ofițer, dar mi-a crescut bărbatul foarte bine.”, a povestit Monica Tatoiu, în cadrul aceluiași podcast, despre relația cu soțul ei și începuturile acesteia.

Câți bani are Monica Tatoiu în conturi

Afacerista a dezvăluit câți bani are în conturi, dar și ce salariu a avut de-a lungul anilor. Mai mult, femeia de afaceri nu s-a sfiit să spună cât cheltuie într-o vacanță. Monica Tatoiu și-a făcut testamentul și a luat pe toată lumea prin surprindere cu dorința ei.

La cei 67 de ani ai săi, aceasta a luat decizia de a-și legaliza testamentul. Femeia de afaceri susține că a muncit din greu pentru averea sa. Pe lângă pensia impresionantă, ea are câteva milioane de euro în conturi, scrie Libertatea.

Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu”.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog