„Cât suferă o amantă?” Iuliana Marciuc: „Mult, mai ales când provine dintr-o familie care a văzut altceva, cum era cazul meu”

January 31, 2024
2 mins read

Iuliana Marciuc a vorbit despre momentele de suferință pe care le-a trăit atunci când era amanta lui Adrian Enache. Iuliana Marciuc și Adrian Enache trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 28 de ani. Cu toate acestea, povestea lor a început de pe vremea când cei doi parteneri erau angajați în alte căsnicii.

Între timp, Iuliana Enache a divorțat de soțul său în 2002, iar Adrian Enache a mai continuat să fie căsători cu mama fiicei sale, Corina Enache, încă 7 ani, având o relație paralelă cu partenera sa actuală, scrie kfetele.ro.

Iuliana Marciuc

Denise Rifai: „Cât suferă o amantă?”
Iuliana Marciuc: „ Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie care a văzut altceva, cum era cazul meu. Depinde foarte mult de felul în care fiecare dintre parteneri își asumă acest lucru. Am în jurul meu relații care se consumă numai într-o cameră, relații care se consumă într-un cerc foarte restrâns. Am în jurul meu familii tradiționale și persoane care se iubesc de ani de zile.

În cazul nostru, era o relație publică. Ca atare, exista evident suferință, dar felul în care fiecare dintre noi gestiona acest lucru, cumva diminua această suferință.”

Denise Rifai: „ Ce v-a durut cel mai tare? ”
Iuliana Marciuc: „ Așa cum am spus, sărbătorile .”, a declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc, secretul relației cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o poveste de 28 de ani, care parcă devine din ce în ce mai frumoasă.  Au doi copii minunați, iar fanii se întreabă cum reușesc să menține flacăra iubirii vie. Chiar soția artistului a spus secretul.

Cred că ține foarte mult și de firea fiecăruia. Noi aici ne-am potrivit foarte mult unul cu altul, nici el, nici eu nu plecăm urechea la nimic. În ceea ce privește perioadele mai grele…evident că au fost, sunt în orice cuplu. Noi nu am cedat foarte ușor, am încercat să găsim soluții și să trecem peste.

La generația actuală nu se mai întâmplă așa, tinerii renunță foarte ușor iar prima decizie pe care o iau este separarea. Eu cred că prima decizie ar trebui să fie comunicarea și încercarea de a trece peste impasul respectiv.”, a mărturisit Iuliana Marciuc pentru Unica.ro.

Cum l-a fermecat pe Adrian Enache

Din discuțiile noastre știam și ne spuneam unul altuia că o să vină un moment în care o să fim împreună și că perioada se prelungește pentru că nu părăsești un copil atunci când dorești să părăsești mama copilului, iar pentru asta a avut toată admirația mea, am înțeles când am devenit ulterior mamă.

Cu ce l-am fermecat? Că sunt asumată, că ne-am lăsat unul pe altul să învățăm de la celălalt. Eu am învățat de la el să fiu romantică, nu eram. El seamănă foarte mult cu tatăl meu, scrie poezii, face gesturi frumoase, neasteptate.

Am adus în viața lui ordine, respect și am dat și acea libertate despre care se tot spune că o au artiștii. E vorba de o libertate pe care o am și eu, adică nu sunt proprietatea nimănui atunci când sunt într-o relație și în sensul acesta își dorește și el libertatea.

Locuim împreună din 2009, chiar vorbeam cu el cât de repede a trecut timpul. Adrian are această calitate de a nu rupe o relație cu mama copilului. Adrian merge destul de des la Diana (fiica lui) și este normal, iar în familia noastră mare este o armonie“, a explicat Iuliana Marciuc, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform DCNews.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog