Gina Pistol, despre un divorț dureros: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui/Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi”

January 31, 2024
3 mins read

Gina Pistol a dezvăluit că după divorțul părinților ei, relația cu tatăl ei s-a răcit atât de mult până a devenit aproape inexistentă. Ulterior, bărbatul s-a recăsătorit, iar în prezent mai are doi copii și din cealaltă căsnicie.

Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată” nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, declara Gina Pistol într-un interviu pentru fanatik.ro, potrivit Ciao.

Gina Pistol

Unul din momentele dureroase din copilăria ei a fost acela în care Gina Pistol a fost lăsată în grija unei femei pe care nu o cunoștea.
Se întâmpla în perioada în care părinții ei se aflau în proces de custodie, însă nimeni nu i-a explicat atunci că se vor întoarce după ea.
Perioada a fost cu atât mai greu de suportat cu cât femeia care ar fi trebuit să suplinească rolul mamei, devenea uneori și agresivă cu ea.

Gina Pistol a vorbit despre acest episod în podcast-ul lui Mihai Morar și și-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru părinți, în ceea ce privește grija față de emoțiile copiilor.

M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea. Și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.

Dar femeia aia era puțin agresivă cu mine, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a dezvăluit Gina, potrivit Ciao.

Ce meserie a avut Gina Pistol înainte de a debuta în televiziune

Originară dintr-o familie modestă din județul Teleorman, Gina a trecut cu greu peste despărțirea părinților săi. Mai mult decât atât, se zvonește că tatăl vedetei ar fi fost un om violent.

În ceea ce privește educația, Gina Pistol nu a urmat un liceu de elită, iar după absolvirea a 12 clase, a început să lucreze ca vânzătoare în orașul Roșiorii de Vede. Mai târziu, s-a mutat în București, unde a reușit să obțină un loc de muncă într-un magazin de lux, scrie TV Mania.

Cu toate că nu a absolvit învățământul superior, Gina Pistol a reușit să-și construiască o carieră solidă. A deținut rolul de prezentatoare în emisiuni de mare succes de pe Antena 1, precum „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, pentru fiecare dintre acestea primind o recompensă financiară în valoare de 15.000 de euro pe sezon, conform informațiilor apărute în presă.

La vârsta de 24 de ani, i s-a propus să intre în domeniul televiziunii pentru prima dată. Ea a debutat ca prezentatoare în emisiunea „Nu suntem blonde” de pe Naţional TV, alături de Catrinel Sandu.

Gina Pistol are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață

De curând, Gina Pistol a fost mai sinceră ca niciodată și a făcut o serie de declarații despre partenerul ei de viață, Smiley, povestindu-le tuturor cum este artistul în rolul de tată, având doar cuvinte la adresa cântărețului.

Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi.

Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!, conform Wowbiz.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog