A murit mama lui Cătălin Bordea. Mihaela Bordea a fost răpusă de cancer, la 55 de ani

January 31, 2024
1 min read

Cătălin Bordea este îngenuncheat de durere, după ce mama lui și-a dat ultima suflare. Cătălin Bordea trece prin clipe extrem de grele, asta după ce mama lui, în vârstă de doar 55 de ani, și-a dat ultima suflare după o grea luptă cu o boală nemiloasă, respectiv cancerul, scrie Viva.

Mihaela Bordea fusese diagnosticată cu cancer în 2017, iar actorul a descris, în mediul online, suferința prin care a trecut.

bgbgbg

Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar.

Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze’ pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: ‘Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit’, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare, conform Viva

Părăsit de tată într-un autobuz
Mihaela Bordea l-a adus pe lume pe Cătălin pe când nici nu avea 16 ani. El a fost crescut de bunica Aspasia de la doi ani, când tatăl său l-a părăsit într-un autobuz.

Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată”, povestea Cătălin Bordea, conform b1tv.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog