Răzvan Fodor își trimite fata la studii în străinătate. „Strângem ceva bănuți, în sensul ăsta. Să rămână acolo, dacă dă de un băiat mișto, civilizat. Dacă societatea o acceptă, dacă îi place”

January 30, 2024
2 mins read

Răzvan Fodor și soția lui, Irina Fodor, au împreună o fată în vârstă de 12 ani, la viitorul căreia se gândesc de pe acum. Artistul vrea să o trimită pe Diana la o școală bună din străinătate și pentru asta deja s-a pus pe economisit.

De mică, i-am făcut un fel de «inception» vizavi de viitorul ei. Țin foarte tare la treaba asta și acum, deci nu s-a schimbat absolut nimic. Nu-ți imagina că stau și îi spun «iubita mea, trebuie». Îi spun de avantajele, de a învăța și să urmeze o școală bună. Mă gândesc să o trimit afară la studii. Strângem ceva bănuți, în sensul ăsta”, a mărturisit Răvan Fodor în podcastul lui Bobonete, conform unica.

Răzvan Fodor

(Răzvan Fodor și Irina Fodor)

Actorul consideră că fiica sa va fi mai apreciată la o școală din afara țării decât la una din România. „Pun bani deoparte pentru o școală bună. Dacă ajunge la școala aia bună și ea este apreciată, eu îmi doresc să se ducă copilul meu acolo. Pentru că va fi apreciat mult mai tare decât aici. (…) Copilul, dacă va învăța bine și dacă îmi confirmă că merită școala aia pentru care eu strâng bani, să facă studiile. Să rămână acolo, dacă dă de un băiat mișto, civilizat. Dacă societatea o acceptă, dacă îi place”, a mai precizat Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a povestit că și el a fost plecat timp de patru luni în America, în anul 1992. Actorul a plecat la o mătușă și, deși plănuia să rămână acolo, în cele din urmă a decis să revină în România.

Era 1992, murise tata în ’90. Și am, încă de pe vremea lui Ceaușescu, o mătușă fugită în America. În 1992 am fost trimis în America cu titlul de a mă înfia mătuși-mea, sora lui tata. (…) Am ajuns acolo, îmi oferise mătușa mea cele 4 luni de zile, urmând să mă hotărăsc”, a povestit Răzvan Fodor.

În cele din urmă, el a decis să se întoarcă acasă. „Am stat 4 luni să-mi echivalez materiile de aici, dar m-am întors, pentru că mi-a fost dor de țară, de mamă, de prieteni. Eu acum n-aș mai pleca”, a precizat actorul, conform Evenimentul Zilei.

Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1

Comedia Bravo, tată!, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care se confruntă cu provocările parentale într-o manieră complet unică, revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Noul sezon este despre Ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărbat, despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit, dar să-și facă și timp pentru prieteni. Este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice”, dezvăluie Răzvan Fodor, în vreme ce Cosmin Natanticu mărturiseşte la rândul lui:

În primul sezon, am crezut că Flavius le-a trăit deja pe toate. Eram optimist, nu văzusem scenariul pentru cel de-al doilea!”. Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor”

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog