Elena Boncea, copia fidelă a mamei sale, Loredana Groza. „E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem”

January 30, 2024
3 mins read

Loredana Groza se poate declara o mamă mândră! Artista în vârstă de 53 de ani are o fiică pe nume Elena Boncea (26 de ani), care îi seamănă leit. Vedeta a postat pe social media un clip video din avion, unde se afla cu fata ei. Fanii au rămas surprinși de asemănarea izbitoare a celor două.

Din iubirea dintre Loredana Groza și fostul partener de viață, Andrei Boncea, a rezultat o frumoasă fată. Elena își face părinții mândri, fiind o fire care se concentrează pe lucrurile benefice din viața ei.. Tânăra este văzută deseori în compania mamei sale, care postează imagini cu ea ori de câte ori petrec clipe împreună, scrie click.ro.

Loredana Groza

vfvfvfvf

Cele două au o relație foarte bună și petrec mult timp împreună, ele obișnuiesc să plece des în vacanțe și sunt cele mai bune prietene.

E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin. Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă.

Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă.”, a declarat Loredana Groza, pentru VIVA!, conform Radio Impuls.

frffrfr

Loredana Groza, adevărul despre divorțul de Andrei Boncea

În urma controverselor apărute pe marginea relației cu fostul soț, Andrei Boncea, artista a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea pe care a încercat să o țină cât mai mult timp departe de ochii oamenilor.

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și, atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă.

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus Loredana, în podcastul lui Morar, citată de radioimpuls.ro.

„Nimic nu este pentru totdeauna! Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis.

Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine.

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața.

Loredana, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai

Loredana Groza a dezvăluit că a fost în India, alături de fiica sa, și au fost primite cu multă bucurie acasă la Iulia Vântur și la Salman Khan, vedetă la Bollywood.

Loredana Groza a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de Iulia Vântur și Salman Khan, actorul indian care este iubitul Iuliei.

“Vă mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit! Și că ați fost gazde foarte bune. Casa voastră este atât de primitoare. Vă mulțumesc că ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”, a scris Loredana pe paginile sale de socializare, potrivit adevarul.ro.

Într-una din imagini, Loredana apare și alături de Aayush Sharma, cumnatul lui Salman Khan.

Salman Khan locuiește într-un apartament de lux în cartierul rezidenţial Bandra, din Mumbai, în complexul Galaxy Apartments. Și părinții lui dețin un apartament în același complex.

„Bună seara, Iulia! În sfârșit, de cât timp am programat să vin la Mumbai și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele, Lele! La Mumbai! Incredibil! Îți mulțumesc mult și uite, tuturor celor care o să ne vadă, vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită și că mi-e dor de tine la București, în România! Și îți mulțumesc pentru seara asta!”, i-a spust Loredana prietenei sale, care locuiește deja de 10 ani în India.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog