(Foto) Primele imagini cu ”Țiriac City”, orașul miliardarului Ion Țiriac. „Am pornit cu tăvălugul aici. O să se numească Țiriac City”

January 30, 2024
1 min read

Ion Țiriac (84 de ani), unul dintre cei mai bogați oameni din România, a dezvăluit că este gata să construiască un complex sportiv grandios în Otopeni, care se va numi ”Țiriac City”. Investiția se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.

Pe lângă componenta rezidențială, se va construi și complexul Țiriac Sport Center, care include un bazin de înot, terenuri de tenis, dar și sala Nadia, scrie stiripesurse.ro.

Ion Țiriac

tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883816 tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883815

Am avansat destul de mult cu sala. Anul acesta vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri. (…) O să facem și o sală aici, cu drum și tot ce trebuie pentru o sală de 10-12.000 de locuri. Pentru concerte, expoziții, trebuie 15.000 de locuri.

tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883814 tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883813 tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883812

Știu cât costă, dar nu întrebați, pentru că o să cădeți din picioare! Se poate face. Guvernul doar să facă străzile. Se pare că sunt de acord, de la prim-ministru până la ministrul Dezvoltării. Bazinul Cameliei Potec va începe în aprilie și se va termina anul acesta. Sala Nadiei… Să vedem când începem să o facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Țiriac City”, a declarat afaceristul, despre „moștenirea” sa, confor, playsport.ro.

tiriac city oras ion tiriac construit langa bucuresti primele imagini 883810

Ce condiție îi pune Mircea Lucescu miliardarului Ion Țiriac, după ce magnatul i-a propus să cumpere Dinamo

Mircea Lucescu, ultima dată antrenor la Dinamo Kiev, a venit cu un răspuns după ce miliardarul Ion Țiriac a transmis că îi va construi stadion dacă o va prelua pe Dinamo.

Am refuzat-o pe Beșiktaș, nu vreau să merg într-un campionat în plină desfășurare, în plin sezon, pentru că nu vreau să mai fac aceeași greșeală pe care am făcut-o atunci când am antrenat-o pe Inter.

Am nevoie de un an și jumătate pentru a putea lucra”, a spus Mircea Lucescu, citat de Sport.ro

Ion Țiriac a transmis că ar face acest pas pentru a susține viitorul sportului românesc.

Dacă eu mă plâng în fiecare zi, nu se face nimic. Măcar încercăm. Ce se întâmplă la Otopeni acolo e o realitate. E un complex enorm.

Am vorbit cu Mircea, am vorbit cu Lucescu. Mâine dimineaţă dacă cineva ca el ar lua…. Eu îi fac un stadion. Nu pentru Dinamo cu Steaua, ci un stadion pentru copii. Un stadion şi un treren de fotbal. Hai să vedem de unde îi luăm pe ăia o mie de copii care să vină la început acolo”, a spus Ion Țiriac.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog