Fostul antrenor al lui Victor Cornea, ironii la adresa Andreei Bălan: ”Antrenor și manager îi este Andreea Bălan”. Reacția lui Victor

January 30, 2024
2 mins read

Victor Cornea trăiește de câteva luni bune o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Cei doi își petrec majoritatea timpului, iar atunci când nu are filmări pentru emisiuni sau concerte, artista îl însoțește pe iubitul ei la diverse campionate de tenis. Așa cum s-a întâmplat și recent.

Victor Cornea a participat la proba de dublu desfășurată la Australian Open 2024, alături de Nsriram Balaji. Chiar dacă tenismenul ar fi trebuit să meargă la Melbourne împreună cu antrenorul său, acesta și-a făcut apariția alături de Andreea Bălan. Vedeta nu ratează cele mai importante meciuri ale iubitului său. Așa a ieșit la iveală faptul că Marius Vecerdea a încheiat colaborarea cu Victor Cornea, după ce a făcut un comentariu ironic la adresa artistei și a tenismenului.

Victor Cornea

(Victor Cornea și Andreea Bălan)

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, citat de mediafax.ro.

La doar câteva zile după ce fostul său antrenor a spus că Andreea Bălan îi este „antrenor și manager” lui Victor Cornea, sportivul român a reacționat. Tenismenul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, pentru a le oferi fanilor mai multe detalii despre experiența sa la Autralian Open. Unul dintre internauți, însă, a avut o altă curiozitate: „Nu mai ai antrenor? Am înțeles că ar fi Andreea acum? Așa a zis fostul tău antrenor”, a fost întrebarea pe care iubitul Andreei Bălan a primit-o pe rețelele sociale.

Iar Victor Cornea n-a ezitat să dea un răspuns pe măsură: „Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani de zile am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea după acuzațiile pe care i le-a adus fostul său antrenor, potrivit ciao.ro.

Andreea Bălan poartă încălțăminte ieftină pe scenă

Pe lângă banii pe care îi investește în creațiile sale artistice, cântăreața este atentă și la anumite aspecte care ar putea-o costa sume frumoase de bani: încălțămintea. Acum câțiva ani, într-un clip video postat pe YouTube-ul ei, Andreea Bălan mărturisea că nu optează pentru încălțăminte scumpă atunci când urcă pe scenă.

Dimpotrivă, preferă să aleagă ghete sau pantofi pe care îi poartă 2-3 luni, până la deterioare, fiind conștientă că scenele aspre pot zgâria „încălțămintea bună”, scrie click.ro.

„Aici am ghetele pe care le folosesc pe scenă. Pe scenă nu folosesc încălțăminte mai scumpă de 100 de euro, pentru că m-aș transforma de nervi, că se strică.

Scenele nu sunt de cele mai multe ori finisate, așa că se zgârie. Nu pot să folosesc Off White sau Balenciaga pe scenă. Folosesc ghetuțe de 100 de euro, cu toc gros. Se julesc, le port cam 2-3 luni, apoi le arunc”, a spus Andreea Bălan, acum câțiva ani, într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube.

 

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog