Dana Roba nu își mai lasă socrii să le vadă pe fetițe. „Soacra mea nu m-a mai sunat să întrebe de ele”

January 30, 2024
4 mins read

Dana Roba se luptă să își vadă soțul condamnat în închisoare. Între timp, își crește fetițele cu cea mai mare grijă și se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Beniamin.

Dana Roba a povestit o mică întâmplare din familia ei, care a făcut-o să nu își mai ducă fetele în vizită la bunicii din partea tatălui. Aceasta este supărată și dezamăgită de comportamentul soacrei ei.

Dana Roba

„De sărbătorile de iarnă, am dus fetele la ei și Daniel a sunat și le-a spus că nu mă vor ierta niciodată, că din cauza mea el e la pușcărie și că o să ne scoată el afară pe toți din apartament. De atunci nu am mai dus fetele și nici măcar soacra mea nu m-a mai sunat să întrebe de ele. Faza asta că îi e dor de fete, eu nu prea mai cred.

Ea spunea asta doar din cauză că el punea presiune pe ea. Asta cred, nu că i-a fost ei dor.”, a precizat Dana Roba, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Dana Roba este în plin proces cu Daniel Balaciu, cel care a vrut să îi curme viața, lovind-o cu ciocanul în cap. Acum ceva timp a avut loc o înfățișare, unde l-a privit pe acesta în ochi.

Beni i-a fost alături și e pregătită mai mult ca niciodată să îl bage după gratii.  „Avocatul meu este Bolosin, am renunțat la fostul avocat. L-am luat pe Bolosin pe parte penală, iar la divorț voi lua alți doi avocați. Îmi doresc să câștig custodia chiar dacă e, dacă nu e, îmi doresc să fac tot posibilul pentru mine să fie bine.

A fost foarte greu pentru mine. Beni mi-a fost alături, m-am simțit în siguranță pe o parte, pentru că așa era normal, să fie alături de mine. Beni mi-a spus să stau calmă, pentru că eu am început să plâng și să îmi bată inima foarte tare în momentul când l-am văzut.

Mi-a spus să stau liniștită că nu se întâmplă nimic. Daniel nu s-a uitat la Beni, nu cred că l-am văzut. Oricum, era foarte multă lume în jurul lui. Daniel se uita la mine și eu sunt convinsă că lui nu îi pare rău de ceea ce a făcut. Se uita încontinuu, nu și-a luat privirea de pe mine. Eu cred că lui nu i pare rău deloc, din contă, îi pare rău că nu am murit. Atât el, cât și rudelor lui, care mă urăsc cu desăvârșire.

Fetele mele nu știau unde merg eu azi. Ele sunt cele mai cuminți, nu trebuie să fie încărcate negativ. Acum sunt foarte curioasă de condamnarea lui. Eu lupt să i se dea 10 ani de închisoare. El trebuie să facă minim 10 ani de închisoare. Nu mi se pare normal să facă sub 10 ani. Asta e legea din România, dar el dacă era în altă țară, era ciao. Eu cred că Dumnezeu va fi cu mine în continuare, iar el de judecata lui Dumnezeu nu scapă.

Următoarea înfățișare va fi cu martorii.”, a declarat Dana Roba.

Fostul soț i-a făcut plângere pentru evaziune fiscală

Make-up artista mai spune că pe parcursul relației cu fostul soț, doar ea a adus bani în casă. Cu toate astea chiar înainte de a intra la închisoare, Daniel Balaciu i-a făcut plângere pentru evaziune fiscală.

„Eu l-am întreținut pe el în toți acești ani. Imaginează-ți că el mergea în weekend cu copiii la sat și, când se întorcea, deja avea cadoul cumpărat. I-am cumpărat numai tricouri și pantaloni de firmă, iar eu nu meritam nici un buchet de flori la an. El mi-a făcut și plângere că fac evaziune fiscală”, a mai declarat Dana Roba, citată de evz.ro.

Dana Roba și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe superbe. Din păcate, problemele din căsnicia lor au devenit atât de apăsătoare, încât s-a ajuns la dorința de crimă. Dana Roba era deja săturlă să își mai crească fiicele într-un mediu toxic, unde certurile și limbajul agresiv al tatălui lor predomina.

„Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasă și supărată și mi s-a plâns că soțul ei se comportă foarte urât cu ea, că e agresiv verbal și că ea a hotărât să divorțeze pentru că nu voia să-și crească fetițele într-un mediu toxic. Mai mult decât atât, el îi cerea din ce în ce mai mulți bani și avea pretenția să mănânce la cele mai scumpe restaurante deși nu muncea.

Ea câștiga foarte mulți bani, dar lucra până cădea din picioare, avea cliente și la patru dimineața, iar el avea mult timp liber, când fetele erau la grădiniță”, a declarat o sursa apropiata de Dana Roba, citată de romaniatv.net.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog