(Video) Cristina Șișcanu: „Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi? Aportul meu la bugetul familiei este considerabil, cel puțin este egal cu aportul lui Mădălin. Eu m-am îndrăgostit de el, nu de nu știu ce situație financiară”

January 30, 2024
5 mins read

Cristina Șișcanu a recunoscut zilele trecute că îi controlează telefonul soțului, Mădălin Ionescu. A urmat un val de comentarii
în care se spunea că îi este teamă să nu fie părăsită și să rămână săracă, acesta fiind motivul pentru care își ține soțul din scurt.

Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu genul acesta de mesaje nu își dau seama că este despre ele, nu despre mine. Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi verific telefonul lui Mădălin. Așa preventiv, să vedem că situația corespunde cu intuiția mea și despre tot ce știu despre relația noastră. Era o discuție funny, între mine și voi.

Cristina Șișcanu

(Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu)

Însă unele femei au putut să nască câteva idei. „Ți-e frică, ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă.” Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi?

Credeți că am ajuns la 40 de ani să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în viețile voastre și că voi țineți cont de partea asta financiară? Trist, pentru voi, nu pentru mine.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro.

Cristina Șișcanu a mai adăugat că aportul ei finaciar este egal cu cel al lui Mădălin și cât de important este ca nimeni să nu depindă de sumele de bani ale persoanei de lângă ei. Vedeta TV a mai ținut să asigure că relația lor e bazată doar pe iubire, nu și pe considerente financiare.

Niciodată, dar niciodată, nimeni nu trebuie să fie dependent financiar de nimeni, de mama, de tata, de soră, frate, nici de soț.
Nu există așa ceva. Și nu e doar de părăsit. Doamne ferește se întâmplă o nenorocire, tu ce faci? Dacă tu depinzi în totalitate financiar de persoana respectivă, iar ea nu mai are bani sau se întâmplă, Doamne ferește, ceva.

Vreau să vă mai spun un lucru fetelor, celor care aveați această impresie despre viață, că trebuie să îți iei un bărbat cu bani, bun, foarte bine, să fie, dar nu tu să nu faci nimic și să nu produci nimic. Pentru că tu te expui pericolului, în momentul în care devii dependenta financiar nu mai ai libertate de acțiune.

Nu neapărat că cine știe ce vrei să faci tu împotriva relației tale și stai cu bărbatul pentru bani, mă refer în general, nu poți să iei decizii financiare mai bune pentru tine pentru că, fiind forțată de împrejurări, trebuie să accepți lucruri care nu sunt la fel de avantajoase.


Există această concepție că femeile nu trebuie să facă mare lucru, bărbatul trebuie să aibă grijă de casă, adică să asigure situația financiară a familiei. Bun, sunt de acord, dar nu tu să stai să zici că te ocupi doar de treburile casnice și să nu ai niciun venit și doamne ferește, se întâmplă ceva și bărbatul tău nu mai poate să producă sau se întâmplă, sunt atâtea situații în viață, și tu după ce faci, stai și te uiți în sus și aștepți să cadă din cer?”
.”, a mai povestit Cristina Șișcanu.

Mai mult, Cristina Șișcanu a vrut să lămurească întreaga situație și a mai mărturisit că s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu din iubire, nu pentru că ar fi avut vreun interes financiar. Vedeta a povestit că ea și soțul ei au construit totul de la 0 și că ambii au cam același aport financiar la bugetul familiei lor.

Iar impresia asta a unora, că mi-e frică mie, nu oameni buni. Eu am o relație cu Mădălin, m-am îndrăgostit de el, nu de nu știu ce situație financiară, iar când noi am pornit pe acest drum împreună situația noastră financiară era una precară. Deci nu aveam cum să-l iau pentru bani.

Până la urmă este un bărbat frumos, nu era nevoie să aibă nu știu ce atuuri ca să mă atragă partea asta. La noi a fost dragoste profundă, a existat această chimie de la început și asta-i tot. În rest am construit împreună. Și împreună, și separat. Fiecare cu proiectele lui, dar și proiecte comune.

Așa că stați liniștite, nu vă mai agitați degeaba și nu mai visați cai verzi pe pereți că vai, depind eu financiar de Mădălin, nu există așa ceva. Aportul meu la bugetul familiei este considerabil, cel puțin este egal cu aportul lui Mădălin, da? Ca să înțelegeți”, a conchis Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu a refulat pe Internet: „Îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Nu mai am timp de nimic. Este ceva teribil”

Recent, prezentatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook un video în cadrul căreia abordează o problemă des întâlnită în societatea noastră: lipsa timpului. Mădălin Ionescu s-a arătat indignat de faptul că în ultima perioadă se confruntă din ce în ce mai des cu această problemă pe care nu știe cum să o gestioneze.

Am momente în care îmi vine să mă dau cu capul de pereți. De când au început showurile mele nocturne, și așa am ținut-o până astăzi, munceam și atunci 12 ore pe zi. Cum fac așa și astăzi. Muncesc 12-13 ore pe zi. Am avut și zile în care am muncit 16 ore. De când m-am trezit până când m-am culcat n-am avut o secundă liberă.

Înainte parcă aveam timp să mă și întâlnesc cu oameni, aveam timp și pentru mese în oraș, să mă instruiesc, aveam timp și pentru mine să-mi găsesc liniștea sufletească înainte să mă culc.

Nu mai am timp! Nu mai am timp de nimic! Nu știu cum este la voi, dar s-a scurtat ziua masiv. Dinamica este alta. Poate și acest bombardament informațional, faptul că ne apucăm de prea multe lucruri de-o dată, că este presiune foarte mare asupra noastră.

Am senzația că nu am timp. Mi se pare cel mai important lucru din viața unui om după o anumită vârstă. Mi se pare că timpul e extrem de prețios. Timpul este adevăratul aur de care avem nevoie. O secundă în plus poate face diferența în viață. Pentru mine este ceva teribil. Nu știu cum să mai fac rost de timp”, a spus Mădălin Ionescu, potrivit RTV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog