Cristian Mitrea: „Pe tata l-am considerat vinovat pentru divorțul pe care l-am trăit la 8 ani. Mi-a trebuit mult să îl iert”

January 30, 2024
3 mins read

Cristian Mitrea este un luptător de MMA, care a ajuns cunoscut în perioada când forma un cuplu cu Andreea Mantea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă, au decis să meargă pe drumuri separate înainte ca bruneta să afle că este însărcinată. Ulterior, Andreea Mantea și Cristian Mitrea au încercat să repare legătura dintre ei de dragul lui David, însă lucrurile nu au mai funcționat.

Acum, vedeta Kanal D este cea care se ocupă singură de creșterea și educația lui David, nemaipăstrând legătura cu tatăl băiețelului său. Părinții lui Cristian Mitrea au divorțat când luptătorul avea vârsta de doar 8 ani, iar acel eveniment a reprezentat o traumă pentru sportiv, care a încercat timp de mulți ani să reia legătura cu tatăl său, pe care l-a învinovățit în acel moment.

Cristian Mitrea

(Cristian Mitrea)

„ Pe tata l-am considerat cel mai vinovat de toată nebunia asta ce a însemnat divorț, pe care l-am trăit eu la vârsta de 8 ani. Au divorțat în 1990, eu aveam 8 ani, fratele meu 9 ani.

Atunci l-am considerat vinovat pentru că neavând discernământul pe care îl am acum sau informațiile pe care le am acum sau să am informația să o pună în balanță, mi-a rămas impregnat așa simplul fapt că el a plecat și mama a rămas. Noi am trăit cu mama. Probabil simplul fapt că am rămas doar cu ea, l-am acuzat pe el.

Mi-a trebuit mult să îl iert. Eu lucrez cu tata de la 16 ani. Probabil tot din nevoia că toată viața mea, conștient sau inconștient, eu toată viața l-am căutat pe tata. Pentru că nu l-am avut, am vrut să fiu lângă el. ”, a declarat Cristian Mitrea, citat de kfetele.ro.

Cristi Mitrea, despre relațiile toxice pe care le-a avut

Sportivul a mărturisit că a trecut prin mai multe relații toxice. Fostul partener al prezentatoarei de la Kanal D este de părere că nu face cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre relații.

Luptătorul consideră că într-o relație compatibilitatea este foarte importantă. „Eu cred că toxicitatea asta se raportează numai dacă vorbești despre doi. Nu poți să fii toxic dacă cealaltă persoană nu este toxică și ea. Normal că am trăit într-o relație toxică și mă duc doar în lucruri toxice. Unde există compatibilitate, indiferent cum ar fi unul, celălalt găsește acceptare. Eu cu raționalul nu suntem prieteni. Dacă nu e chimie, nu mă implic. Prima impresie… până cunoști omul. Alții divorțează după 25 de ani. Fac pasiuni și mă duc unde este scânteie. Pe alegeri sunt…”.

Cristi Mitrea a mărturisit că nu a avut niciodată planuri de căsătorie și nu a vorbit cu nicio fostă parteneră despre acest subiect. Fostul iubit al Andreei Mantea este de părere că nu-l poate ține într-o relație pe care nu și-o dorește nici măcar dacă la mijloc este vorba despre un copil.

„Nu s-a ajuns niciodată la discuții de căsătorie cu nimeni. Eu m-aș căsători mâine numai pentru petrecere. Nu am nicio problemă cu nunta. Nu consider că tradiția sau semnatul hârtiilor sunt un pilon puternic în viitorul relației, cum nici un copil nu poate să te țină într-o relație. Avem dreptul să alegem să fim fericiți. Dacă nu îți e bine acolo, cel mai bine e să pleci”, a declarat Cristi Mitrea, citat de libertatea.ro.

Cristi Mitrea, dezvăluiri din copilărie. Luptătorul își petrecea vacanțele la bunici

După cum mărturisește chiar luptătorul, copilăria sa a fost una cum nu se poate mai frumoasă. Înconjurați de alți copii, Cristi Mitrea și fratele lui mai mare petreceau clipe de neuitat la atât la bunicii din partea mamei, cât și la cei din partea tatălui. Deși părinții lui nu mai erau împreună, Cristi și fratele său aveau parte de toată susținerea acestora.

”Am avut o copilărie frumoasă. E foarte frumoasă sunt generația anilor ’80. Sunt unul dintre cei care au fost crescuți în mare parte de către bunici. Am avut copilărie de aia la țară, cu prieteni mulți, cu jocuri multe, foarte activi, ne bucuram tot timpul de vacanțele de vară. Tot timpul plecam în vacanța de vară, plecam cu bunicii sau la străbunici la țară”, a spus Cristi Mitrea, citat de playtech.ro.

 

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog