Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui după Survivor . „Am realizat că familia este cea mai importantă. Venea un străin şi spuneam „lasă, mamă, că ne vedem altădată”. Puneam pe altul în faţa părinţilor mei”

January 30, 2024
3 mins read

Cătălin Moroșanu (39 de ani), fostul kickboxer și pugilist român, a acceptat să participe la Survivor All Stars 2024, însă înainte să plece în Republica Dominicană a spus tot adevărul despre show-ul de la Pro TV.  Chiar dacă prima dată când a participat al Surviror i-a fost extrem de greu și a avut momente dificile, Cătălin Moroșanu face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars.

Survivor a fost cred că cea mai grea experienţă din viaţa mea, cea mai benefică, pentru că am putut să mă descopăr pe mine şi mi-am dat seama că diavolul vine atunci când eşti singur, dar nu când eşti alături de alte persoane. Am realizat că singurătatea este cea mai urâtă.

Cătălin Moroșanu

Am realizat că familia este cea mai importantă, am realizat că nu am dat destul de multă atenţie oamenilor pe care ar trebui să-i iubesc şi să le ofer mai multă atenţie. Venea un străin şi spuneam „lasă, mamă, că ne vedem altădată”. Puneam pe altul în faţa părinţilor mei, că am eu o întâlnire ş.a.m.d. Şi atunci mi-am dat seama cât de idiot am fost de fiecare dată.

Atunci m-am gândit la viitorul meu. M-am gândit să fac academii de arte marţiale în toată România şi să pot să mi să-mi duc numele mai departe. În fiecare oraş să fie câte o Academie Moroşanu şi să pot să-i educ. Eu, prin felul meu de a fi. Poate să am şi o contribuţie la noua generaţie. Să-mi pun şi eu amprenta acolo, că îmi doresc să las ceva în urmă. Ca orice om”, spune Cătălin Moroşanu despre prima participare la show, conform Paginademedia.

„Şi acum plec la Survivor să mai dau încă un restart, să fiu mai bun şi îmi doresc să câştig de data aceasta. Data trecută nu m-am gândit, nu mi-am dorit să câştig, vreau să câştig Survivor de data asta”, a spus el la podcastul Sport Toc & Talk, conform Pro Sport.

Avertismentul pe care Elena Ionescu i l-a dat lui Cătălin Moroșanu, înainte de eliminare

Elena Ionescu a explicat în emisiunea lui Cătălin Măruță că l-a avertizat pe colegul său să fie cu ochii-n patru, fiindcă s-ar putea să aibă parte de surprize în reality-show. Acesta a fost și punctul din care Elena Ionescu nu l-a mai simțit aproape pe kickboxer.

De atunci, l-am simțit împotriva mea. Cumva, era foarte atent la ce vorbea cu mine. Eu oricum am fost analizată de toată lumea încă de la început”, a spus Elena Ionescu, potrivit playtech.ro.

Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui după Survivor 2021

Soția lui Cătălin Moroșanu a rămas însărcinată la scurt timp după ce Cătălin Moroșanu s-a întors din Republica Dominicană. Cei doi mai au o fiică, Natalis, în vârstă de 11 ani.

Sunt tată de băiat, nu mă așteptam. Mă bucur din suflet, mi-am dorit enorm al doilea copil. S-a întâmplat când am venit de la Survivor, în toată suferința aia. Cred că m-a curățat de păcate, de suferință. Mi s-a schimbat viața de la A la Z. Contează foarte mult alimentația, la Survivor am suferit și m-am rugat mult.

Soția mea a rămas însărcinată pentru că așa a vrut Dumnezeu. Fiul meu s-a născut pe 1 decembrie, de ziua României, prematur cu 2 luni mai devreme. Nu am putut să intru în spital să îl văd.

Timp de 3 săptămâni am văzut doar poze cu el. Sora lui are 11 ani, sunt cu soția de 20 de ani. Nici nu îmi vine să cred cum a trecut timpul’, povestea Cătălin Moroșanu în emisiunea La Măruță de pe PRO TV, acum ceva timp, potrivit Viva.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog