L-a înșelat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache: „Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în nici un caz”

January 29, 2024
3 mins read

Iuliana Marciuc a vorbit deschis, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre relația sa cu artistul român Adrian Enache. Iuliana a subliniat calitățile pozitive ale acestuia și a evitat detaliile despre presupusa înșelare, menționând că nu a fost un aspect obișnuit.

“Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în nici un caz.”  Întrebată de Denise Rifai despre ce înseamnă a înșela, aceasta a declarat că din punctul ei de vedere, “a înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată.”

Iuliana Marciuc

De asemenea, în ceea ce privește relația cu omul de afaceri grec, Iuliana a confirmat o poveste, dar a respins ideea că s-ar fi finalizat așa cum a fost speculat în media, iar Adrian Enache continua să-i transmită sentimente prin intermediul muzicii grecești.

Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa. Da, e adevărat, că Adrian continua să-mi cânte” a precizat Iuliana Marciuc, potrivit Kanal D.

L-a forțat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache să divorțeze?

În cadrul formatului unic al emisiunii, unde invitații sunt supuși unei serii de întrebări incisive, momentele cu întrebările roșii sunt considerate cele mai provocatoare și interesante.
Una dintre aceste întrebări i-a fost adresată Iulianei Marciuc, făcând legătura cu momentul divorțului lui Adrian Enache în 2009 și presupusa sa implicare în această decizie.

Invitat într-o emisiune TV, Adrian Enache și-a anunțat divorțul și a mărturisit că dumneavoastră sunteți femeia vieții lui.  Presa a scris că gelozia l-ar fi împins pe artist să ia această decizie după ce a aflat că dumneavoastră încercați la acea vreme, să vă refaceți viața lângă un om de afaceri grec.

Dumneavoastră nu v-ați arătat impresionată atunci de declarațiile lui de iubire și ați spus, atunci, așa: Relația noastră nu mai are nici o șansă, este prea târziu. Vreau să știu dacă acțiunile și vorbele dumneavoastră au fost doar o strategie pentru a-l determina pe Adrian Enache să divorțeze?” Imediat a urmat întrebarea roșie, formulată de Denise Rifai, care suna astfel: “I-ați forțat mâna lui Adrian Enache?”

Cu sinceritatea care o caracterizează, Iuliana a oferit un răspuns detaliat, clarificând că nu a avut nicio contribuție în decizia de divorț și explicând cum a ajuns să aprecieze modul în care Adrian Enache a gestionat relația cu fiica lui, Diana, din căsătoria anterioară, dar și cu băiatul său, David.

Nu. Dacă era să îi forțez mâna, aveam timp suficient, pentru că așa cum am spus, din păcate, a trecut mult timp, dar ulterior, nu numai că nu i-am forțat mâna, dar ulterior l-am și înțeles.

Și anume, atunci când am devenit și eu mama și când am înțeles și am respectat că face parte dintre bărbații care atunci când divorțează, nu divorțează și de copil. Și am ajuns să apreciez acest lucru, să-l apreciez pentru felul în care a gestionat relația cu fata lui, cu Diana, care acum este și ea mămică și ulterior relația cu David.”, a precizat Iuliana Marciuc, potrivit Kanal D.

De asemena, întrebată de Denise Rifai dacă a mai forțat mâna vreunui bărbat până acum, Iuliana Marciuc a răspuns cu un “Nu” hotărât.

Iuliana Marciuc a vorbit despre suferința de a fi amantă, un statut pe care nu și l-ar fi dorit, mai ales când a crescut într-o familie în care avusese cu totul alte exemple. În toți anii în care nu au putut avea o relație completă, suferința cea mai mare venea an de an, în preajma sărbătorilor, când nu puteau fi împreună.

Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie în care a văzut altceva, cum era şi cazul meu. Dar depinde mult de felul în care ambii parteneri şi asuma acest lucru. Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consuma într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică.

Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţia, diminua această suferinţă. Cel mai tare m-a durut faptul că de Sărbători eram rupţi…”, a mai spus Iuliana Marciuc, la Kanal D, potirvit playtech.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog