(Foto) Cătălin Crișan, operat de urgență, după dureri groaznice: „N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg”

January 29, 2024
3 mins read

Cătălin Crișan a fost operat de urgență din cauza unei hernii de disc. Artistul în vârstă de 55 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare, după ce și-a revenit. Cântărețul a mărturisit că s-a confruntat cu dureri „groznice” de spate din cauza diagnosticului primit. Mai mult, Crișan a dezvăluit că niciun medic nu voia să facă această intervenție, fiind una riscantă.

Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE…

423236027 933977831429874 8024371548098360158 n 423538614 933977868096537 820124068438711890 n 423671403 933977901429867 6062568766313107815 n 

N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cântărețul a ținut să îi mulțumească și iubitei sale, care a fost tot timpul lângă el. „Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a mai spus el.

Hernia de disc

Hernia de disc este o afectiune a coloanei vertebrale si una dintre cele mai frecvente cauze ale durerilor de gat, spate si picioare. Este determinata de leziuni care apar la nivelul discurilor intervertebrale, care sunt niste structuri cilindrice spongioase situate intre vertebrele osoase cu rol atat de a amortiza socurile in timpul mersului, alergarii sau ridicarii in picioare, cat si de a favoriza mobilitatea coloanei, permitandu-ti sa te apleci si sa te misti cu usurinta, scrie Regina Maria.

Discurile sunt ca niste pernute rotunde cu consistenta de jeleu la interior (nucleul pulpos), inconjurate periferic de o teaca fibroasa ferma (inelul fibros) si protectoare.

Cand mansonul fibros de la exterior se deterioreaza sau se rupe, continutul gelatinos din interior (nucleul pulpos) evadeaza spre exteriorul inelului fibros (prolabeaza), putand in anumite situatii, din cauza dimensiunii sau localizarii, sa comprime nervii spinali din vecinatate sau maduva spinarii situata in canalul spinal. Un disc herniat, in urma contactului sau a compresiei exercitate asupra nervilor sau maduvei spinarii poate sa determine aparitia durerii, senzatiei de amorteala si chiar a unei slabiciuni musculare la nivelul mainilor sau picioarelor. Nu toate persoanele care au hernie de disc prezinta simptomatologie, existand foarte multe cazuri silentioase.

 

Copiii lui Cătălin Crişan, relaţie exemplară

Cătălin Crişan şi fosta sa soţie, Lucia Bubulac, au de ce să fie mândri. Ambii lor copii le urmează drumul în domeniul artistic, sunt cuminţi, educaţi şi se înţeleg de minune. Daria şi Raris Crişan au o relaţie pe care mulţi fraţi şi-ar dori-o, sunt peste tot împreună şi se susţin reciproc întotdeauna.

„Când eram mici ne băteam foarte mult, dar ne şi iubeam foarte mult. Toţi ne zic că ne iubim foarte mult şi acum, când ne văd. E absolut normal, aşa am fost crescuţi de mama!

Inclusiv să ne iubim şi fizic, noi ne luăm mult în braţe, dormeam împreună. Suntem foarte afectuoşi”, povesteşte Daria, în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă în copilărie lucrurile nu stăteau aşa de bine între ei, acum, când au devenit adulţi în toată firea, copiii lui Cătălin Crişan au o relaţie de invidiat. Sunt cei mai buni prieteni şi împart aceleaşi pasiuni. „Acum suntem mai maturi, acum se gestionează altfel certurile”, a ţinut Raris să precizeze.

Ambii îşi urmează părinţii în domeniul ales, semn că talentul le-a curs prin vene din prima clipă, încă din copilărie. Cu doi părinţi atât de talentaţi, nici nu prea avea cum să fie altfel! Raris se focusează pe muzică şi este la Conservator.

În ultima perioadă, am făcut multă muzică, sunt la Conservator. Urmează să lansez multe piese şi în engleză, şi în română. Tind să cred că da, moştenesc talentul părinţilor mei”, povesteşte mezinul familiei.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog