Băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat cu mama lui în Spania. „E greu, domnule cu adolescenții. Nu am să mint să zic că e ușor”

January 29, 2024
3 mins read

Băiatul cel mare al lui Cove, Bogdan, a decis să se mute cu mama lui în Spania. Prezentatorul a acceptat hotărârea luată de fiul lui în această privință, dar și cea legată de cariera tânărului, care nu își mai dorește să revină actor.

S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie”, a declarat Cove, într-un interviu pentru Ciao. Tot el a recunoscut că nu e ușor să gestioneze situația cu fiul cel mare, care e la vârsta adolescenței.

Cove

E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…”.

În ceea ce îl privește pe Răzvan, fiul cel mic, acesta nu are încă perspective clare de viitor. „Răzvan e cam mic pentru visuri mari. Este pasionat de fotbal, echipa lui favorită e Rapid și îl adoră pe Cristiano Ronaldo. Momentan, e 100% implicat în fenomenul sportiv”, a mai spus prezentatorul.

Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, în anul 2013. Au împreună un băiat și o căsnicie discretă. Băiatul cel mare al prezentatorului are 14 ani și este la vârsta la care își dorește să experimenteze cât mai multe lucruri noi.

Prezentatorul de la Prima TV a vorbit și despre sfaturile pe care le dă copiilor lui. „E foarte greu să dai sfaturi tinerei generații astăzi, pentru că la fel ca noi la vârsta lor, nu ascultam de nimeni și de nimic. Dacă venea un cetățean de 50 de ani să-mi fi spus mie când aveam 15 sau 18 sau 20 de ani «vezi că…», aș fi spus «hai, domnule, mă lași cu astea, că știu eu mai bine decât tine».

Sunt convins că fiecare generație știe mai bine ce este important. Ce îmi doresc pentru fiul meu este să facă în viață ceea ce-i place, să facă cu pasiune. Și dacă din pasiune poate să facă o profesie, îi va prinde bine în viață. În rest, mi-e greu să-i dau alte sfaturi”.

Cum își răsfață Cove soția, după 10 ani de căsnicie

Cove nu a crezut prima dată în povestea lui de dragoste cu Florentina. Fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație când s-au cunoscut, însă mai apoi s-au reîntâlnit, ani mai târziu, și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt, scrie Viva. Cove mărturisește că el și partenera lui de viață și-au creat o rutină care funcționează pentru ei, respectiv respectarea nevoii celuilalt de a petrece un timp singur.

Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci’, a povestit Cove pentru EGO.ro, completând că o formă maximă de iubire poate fi și aceea în care unul dintre partenerii de viață, în principiu femeile, este lăsat să se bucure de câteva zile liniștite.

‘Nu știu dacă este ‘reomatism’ ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei’.

Din păcate Cove nu poate să plece prea des de acasă și să o lase pe soția lui să se bucure de timp singură, fără copii și toată agitația, căci, pe lângă filmări este și directorul teatrului ‘Ion Creangă’ din București.

Iubirea are cărări nebănuite și adesea pasiunea stârnită, nu e așa, în tumultul iubirii, duce către conflicte inevitabile până la urmă. Pentru că ce este iubirea? Ce este dragostea? Este o sinusoidală cumva, avem momente de extaz, dar și de momente de agonie și momente de conflict’, a explicat Cove despre desfășurarea emisiunii de la Prima TV pe care o prezintă, Cursa Iubirii.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog