Lidia Fecioru dezvăluie cuvintele care atrag abundenţa în viaţa ta. “Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp”

January 28, 2024
2 mins read

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea “Adevăruri ascunse” despre cuvintele pe care trebuie să le folosim mai des ca să atragem abundența în viaţa noastră.

De obicei, eu spun că abundență o atragem muncind. Că dacă stai și scrii hârtiuțe că vrei să fii bogat și Dumnezeu e în concediu și nu le citește nimeni… e mare lucru(…) E nevoie de noroc”, admite Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Lidia Fecioru

Şansa și norocul să fii la locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți lângă tine. Asta e una din variantele cele mai sigure pentru a atrage abundența.

Cuvintele pentru prosperitate sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele în viaţa ta.
Recunoștința. Să spunem, sunt recunoscător pentru tot ceea ce mi-a dat Universul.
Autodisciplina.Ce înseamnă autodisciplină? Asta înseamnă să ne facem niște proiecte și să muncim la ele”, spune Lidia Fecioru.

Ușurință. Lucrurile bune vin la mine cu ușurință, fără ca eu să fac eforturi. Nu există. Deci un efort, cel mai mic efort trebuie să-l faci. În primul rând să iei hârtie și să scrii pe hârtie o dorință. De aici începe efortul.

Acceptarea. Trăiesc în acceptare și în abundență. Nu știu dacă o să găsiți vreun sărac care să spună ‘accept că sunt sărac şi sunt în abundenţă‘, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
Avere. Trăiesc deja în abundență și prosperitate. Am o avere și tot ce îmi doresc.
Vitalitate. Mă bucur de vitalitate, sănătate și putere.

Lidia Fecioru: „Totul este la nivelul gândirii noastre”

În exclusivitate pentru Spectacola, Lidia Fecioru ne mai explica faptul că totul depinde, de multe ori, de propria gândire și de anturajul de care suntem înconjurați. De asemenea, banii nu trebuie niciodată blocați, întrucât nici energia financiară nu va circula, astfel.

Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei.

De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

“Să trăiești așa cum vrei tu nu este egoism”

Mulţi adulţi nu pot înţelege nevoile altora, fie le pot percepe dar nu au nici o intenție să le respecte. Altfel spus, ei nu oferă nimic dar vor ca persoanele din jur să le ofere totul.

Aceşti egoişti își tratează apropiații și familia ca pe niște instrumente prin care își îndeplinesc propriile nevoi.

Că tot vorbeam de depresie, cu egoism (…) Să trăiești așa cum vrei tu nu este egoism.  Egoism este atunci când vrei ca ceilalți să trăiască cum vrei tu”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse, conform Antena 3.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog