„Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri. A vorbit cu neamurile și nu știu ce i-au băgat în cap. Tu nu te mai lua după neamuri, mama!” Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa!

January 28, 2024
3 mins read

Cristi din Banat este foarte activ în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Artistul postează adesea diferite filmulețe cu activitățile sale zilnice. În urmă cu puțin timp, însă, Cristi din Banat a anunțat că vrea să își vândă apartamentul, însă, se confruntă cu anumite probleme: mama sa nu este deloc de acord cu decizia fiului, scrie kfetele.ro.

Cristi din Banat: „ Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri că nu se știe niciodată de ce proprietar dăm și cui i-l dăm.

Cristi din Banat

Eu i-am zis mamei că nu vând apartamentul până când nu fac târgul bun cu celălalt proprietar. Eu am capul pe umeri, mama, și nu trebuie să îți fie frică. Nu plânge, mama. De ce să plângi? Săraca! A vorbit cu neamurile și nu știu ce i-au băgat în cap. Tu nu te mai lua după neamuri, mama! Nu te mai lua după nimeni! Știi că mereu când am făcut, eu am făcut treabă bună. Și aici am renovat, am făcut treabă bună. Dacă nu, fac un împrumut la bancă .”

Mama Dori: „ Nu-i voie! Nu mă speria .”

Cristi din Banat: „ Fac numai 4.000 de euro și restul îi dau de la apartamentul celălalt când îl vând .”

Mama Dori: „ Nu faci tu niciun târg cu banca. Banca e ochiul naiba .”

Cristi din Banat: „ Din pensia ta o plătim .”

Mama Dori: „ Nu știi tu cât durează pensia. Dacă ține un an, dacă iar trebuie să o modifici. Nu se știe niciodată .”

Cristi din Banat: „ Dacă nu, te măriți cu un spaniol, unu care are pensie bună. Te măriți cu el, te trece pe numele lui și îți dă pensia .”, a fost dialogul dintre cei doi postat de artist pe rețelele de socializare.

Cristi din Banat a ajuns la poliție în Spania

Cristi din Banat a devenit cunoscut odată cu piesa lui „Ca o apă cristalină” care a făcut furor pe internet. De atunci, însă, bărbatul s-a retras din lumina reflectoarelor și nu se mai știu foarte multe despre el. Cântărețul s-a întors în Spania, unde încearcă să își clădească o viață nouă alături de cei dragi.

„Vreau să vă spun că vin, din nou, de la Poliție. Am fost să vedem ce se întâmplă cu vecinii și probabil o să le pună un avertisment, dacă nu se potolesc, pentru că am înregistrările pe care le-am arătat, cu scandalul pe care îl fac tot timpul. De ce trebuie eu să îmi vând apartamentul și să îmi pun geamuri duble pentru niște alcoolizați de vecini care nu au făcut nimic în viața lor, nu au fost niciodată angajați. Nu mă interesează asta! Vreau liniște, că sunt în casa mea”, spune Cristi din Banat care s-a confruntat recent cu probleme grave de sănătate.

Cântărețul a mai dezvăluit că din cazua vecinilor gălăgioși, el este în pragul de a fi nevoit să se mute din apartamentul în care locuiește și care este recent renovat.

„Atenție! Cine ar putea trăi în asa condiții, sunt disperat bolnav am nevoie de liniște și politia nu se implică mult, dacă zici ceva te tratează … pentru ca ești din altă țară… mă simt discriminat. Zilnic acest deranj, sambătă, duminică, zile lucratoare, va rog să-mi spunți unde pot apela, înafara de poliție”, a scris acesta recent pe Facebook, conform Antena 1.

Schimbarea uriașă pe care vrea să o facă Cristi din Banat

”Am început să-mi pun botox, să-mi fac niște intervenții estetice la ten, cu toate că nu am multă nevoie, dar vreau să-mi fac. Acum o să-mi pun și o proteză capilară, care se poate permanent, ieri mi-a venit comanda, la 6 am programare la coafor și să merg să mi-o pună. E din păr natural, o poți purta o lună de zile fără nicio problemă, doar o dată la lună trebuie să o dai jos”, a spus cantarețul pentru Spynews.ro, conform RTV.

Cântărețul a fost întrebat de ce nu-și face implant de păr, cum poartă cei mai mulți bărbați, iar el a spus că s-a interesat deja de o astfel de operație, dar că lucrurile sunt complicate în cazul lui fiindcă chelia e destul de mare, iar medicii nu au putut garanta reușita operației.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog