Lupu Rednic, replică pentru cei care-l acuză pe Cătălin Măruță că și-ar exploata fiica, Eva Măruţă: „Zice lumea că ar fi exploatată. Da? Dar, părinții care își duc copiii pe la concursuri, ce fac? Cum se mai cheamă atunci?”

January 25, 2024
4 mins read

Eva Măruţă este apărată de artistul de muzică folclorică Lupu Rednic care a rămas plăcut impresionat de talentul acesteia în filmul „Tati part-time”. Acesta consideră că fiica prezentatorului și a Andrei are toate abilitățile necesare pentru a continua pe calea actoriei. În ceea ce privește criticile aduse lui Măruță, Rednic e de părere că nu se deosebește cu nimic de situația părinților care-și duc copiii la concursurile de talent.

Am fost la film, l-am văzut, mi-a plăcut, sincer, e frumos, e de recomandat, are de toate. Eva este extraordinară, dar și ceilalți actori, și regizorul. Fetița are ceva sclipitor, dacă va continua tot așa va fi foarte departe, în următorii ani.

Eva Măruţă

Dar, în viață, contează și norocul omului, destinul, nu neapărat că ai părinți celebri. Apoi vine și calitatea umană, cum te comporți în viață. Zice lumea că ar fi exploatată. Da? Dar, părinții care își duc copiii pe la concursuri, ce fac? Cum se mai cheamă atunci?’, a declarat Lupu Rednic, pentru Playtech.

Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă

Ioana Ginghină nu-și explică valul de ură asupra Evei Măruță. Vedeta a rămas șocată în fața valului de comentarii negative care s-au năpustit asupra Evei Măruță, după debutul său în lumea cinematografiei.

Actrița spune că acesta este fix același motiv pentru care ea a ales să nu-și mai expună fata în medul online, întrucât „gurile rele” găseau de fiecare dată ceva rău de spus. Aceasta nu este atitudinea unui om fericit, este de părere actrița, care consideră că cei care se află în spatele acestor jigniri și comentarii acide au, de fapt, frustrări și invidii personale.

Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat (n. r. referire la Eva Măruță). Am o singură întrebare. Cine sunt cei care judecă? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul în mână. Chiar cred că sunt Dumnezeu.

Mă uitam pe comentarii, nu era niciun „părerea mea” sau „așa cred eu”. Ruxandra a ales să nu mai fie expusă pe rețelele mele de socializare exact din același motiv. E o lume extrem de rea, invidioasă și tristă, până la urmă. Un om fericit nu critică un copil”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Fanatik.

În această etapă de viață lucrurile devin prea sensibile, iar fiecare cuvânt trebuie adresat cu o mai mare atenție, față de cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani.

„Eu am spus cu umor prin ce trece o mamă de adolescent. E foarte complicată perioada pentru că nu ai soluții la problemele care apar.

Ești doar spectator, un spectator cu multă iubire și răbdare, dar nu ai cum să intervii. E greu. Când copiii sunt mici, te poți implica în viața lor și orice problemă apare este rezolvabilă. În adolescență, nu mai merge așa simplu”, a mai spus Ioana Ginghină, pentru sursa citată.

Marina Almășan intervine în scandalul cu Eva Măruță

Prezentatoare TVR i-a dedicat Evei Măruță un editorial pe blogul ei personal, acolo unde a mărturisit că a văzut doar secvențe din filmul „Tati part-time”. Jurnalista susține că i-a fost suficient să realizeze că micuța are în față un viitor strălucit. Editorialul are scopul de a contrabalansa valul de critici izbucnit după debutul cinematografic al fetiței în vârstă de 8 ani. Marina Almășan a remarcat la Eva expresivitatea și naturalețea, lucruri care o recomandă din plin pentru un viitor în actorie.

Nu, n-am văzut filmul, nu, nu am fost nicidecum rugată să-i pun o vorbă bună’. Și oricum, nu sunt omul care să scrie la comandă’! Scriu acest editorial din convingere, scriu ca mamă, ca jurnalist, ca om care se vrea obiectiv.

O urmăresc pe Eva Măruță de ceva vreme, în online. Mărturisesc că am fost curioasă tare să văd ce a rezultat din unirea a doi oameni pe care îi cunosc personal și pe care îi îndrăgesc demult de tot, cam de pe vremea când cocheta, fiecare din ei, cu celebritatea.

Cătălin mi-a fost coleg mai mic în TVR (și n-am contenit să-l felicit pentru curajul de a se fi desprins’, la un moment dat, și de a se fi lăsat pe mâna unor oameni care au știut să-i valorifice talentul), iar despre Andra pot spune că s-a lansat inclusiv în emisiunile mele.

Fetița m-a cucerit din prima! A furat’ de la ai săi tot ce se putea fura mai bun și, suprapus peste farmecul ce amprentează oricum vârsta fragedei copilării, rezultatul a fost magnific: puștoaica talentată foc, dezinvoltă, naturală, guralivă si expresivă prin fiecare gest al său, atât de diferită față de mult mai sobrul său frate mai mare, m-a cucerit cu totul.

Gâgalicea asta o să ajungă mare!’ – mi-am zis atunci, cu flerul pe care cele 3 decenii de televiziune mi l-au hrănit intens… Au trecut nu mulți ani și mi-am confirmat previziunile: Eva Măruță a ajuns între timp o și mai mare vedetuță (diminutivul l-am ales doar pentru rimă, nicidecum pentru a-i diminua meritele!), cucerind, iată si marele ecran”, a scris jurnalista pe blogul ei, conform Can Can.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog