(Video) Elena Lasconi, despre scandalul cu fiica sa: “Două zile nu m-am putut ridica din pat. Mă trezeam la două, la trei și plângeam în hohote”

January 25, 2024
4 mins read

Elena Lasconi, fostă vedetă PRO TV, acum primar al municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Recent, aceasta a stârnit controverse si reacții în spațiul public, după ce a declarat că a votat DA la referendumul pentru redefinirea familiei. A urmat un scandal monstru cu fiica ei.

V-ați împăcat cu fiica dumneavoastră?”, a întrebat-o Denise Rifai.
Da. Vă dați seama că atunci când e o chestie de genul ăsta…două zile am bolit, pur și simplu nu am avut putere să mă ridic în picioare. Mă trezeam la două, la trei și plângeam în hohote. Nici nu mai știam de ce plâng la un moment dat.

Elena Lasconi

Bineînțeles că treci prin toate stările. Prima dată te cerți, după care te împaci, încerci să găsești un dialog, care e treaba, unde era problema.

N-aș vrea să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar suntem ok, sunt ok cu ea. Suntem mamă și fiică. Poate cei care se uită la televizor au rețeta părinților perfecți sau a copiilor perfecți, a relațiilor perfecte, a politicianului perfect. ei, iată, că eu sunt vulnerabilă. Vulnerabilitatea înseamnă iubire, înseamnă empatie, înseamnă iertare…”, a declarat Oana Lasconi, potrivit Libertatea.

Oana Lasconi nu își reproșează nimic în relația cu fiica ei, dar crede că ar fi trebuit să nu o menajeze și să nu o ferească de greutăți.

Eu am dat totul. Nu am să-mi reproșez nimic. Am sacrificat foarte mult, am ars foarte multe etape din viața mea. Eu nu am avut viață, a trebuit să muncesc din greu. Mă îmbrăcam numai cu haine second-hand. Pentru că Oanei îi cumpăram haine noi sau îi trimiteam bani pentru meditațiile la engleză sau matematică sau să cumpăr mobilă.

Nu am avut cinci ani plafoniere în casă, aveam doar dulie cu fire. Am pus foarte mult suflet și toți banii mei să o aduc pe fată aici (…) Poate că aș reproșa faptul că nu am ținut-o cu mine la greu. Atunci când dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte, altfel dai valoare momentului.

Eu mi-am dat sufletul și în continuare o sprijin. O iubesc, mi-am dorit-o din suflet. Știu că mulți așteaptă telenovele. N-am să ofer. Am făcut tot ce am știut eu mai bine, la momentul respectiv”, a mai spus Oana Lasconi.

Elena Lasconi nu s-a spălat o lună și jumătate: „N-a murit nimeni”. Ce este boala de care suferea

S-a întâmplat în 1998 când, după ce a făcut un reportaj la munte, s-a trezit cu zona inghinală și în zona de axilă plină de căpușe. Avea peste 20 de căpușe pe ea. S-a speriat teribil. Adevărata sperietură însă a trăit-o patru ani mai târziu, când din cauza acelor mușcături de căpușe, i s-a declanșat boala Lyme.

O lună a stat în spital fără ca medicii să-i poată pună un diagnostic, timp în care deși era conștientă, nu putea vorbi și nu se putea mișca. A urmat un tratament foarte dur. Apoi a mai urmat și un tratament cu niște pastile care, între timp, au fost scoase de pe piață deoarece s-a descoperit că ar fi putut afecta creierul, scrie Dcnews.ro.

Nu îmi este frică de căpușe. M-au mai mușcat de atunci de mai multe ori. A fost o experiență horror. Să fii plină de vitalitate și, dintr-o dată, să te trezești plantă… nu este prea plăcut. Medicamentele alea despre care se spunea că pot afecta creierul le lua toată lumea. Erau singurele anfiinflamatoare de pe piață care nu dădeau probleme digestive. Mie nu mi-a afectat absolut nimic rău. Am făcut multe RMN-uri, CT-uri de atunci. Oricum s-a întâmplat demult. A trecut o veșnicie de atunci.

Eu atunci spuneam că: „nu pot sta o zi fără să mă spăl pe păr”. Am stat o lună și jumătate fără să mă spăl. Și nu a murit nimeni. N-am putut să mă ridic. Nu puteam să merg la duș. Nu puteam să merg la toaletă. Venea Nety să mă șteargă cu șervețele umede de copii. Îmi aducea iaurt și câte un pateu. Eu puteam să mor. Nimeni din familia mea nu a știut cât de grav a fost”, a povestit Elena Lasconi la Kanal D.

Elena Lasconi are o avere impresionantă

Declarația de avere depusă de către Elena Lasconi arată faptul că primărița are aproape 5.000 de metri pătrați în Câmpulung Muscel, pe care i-a cumpărat în 2005. De asemenea, are și o casă, achiziționată în același an, scrie bugetul.ro.

Dat fiind faptul că s-a și recăsătorit, în 2012, putem discuta și despre proprietățile soțului său. Călin, avocat de profesie, are trei terenuri în județul Olt, unul în Ilfov și unul în Constanța. Primărița deține și un apartament în Capitală, achiziționat în 2001, iar soțul său, alte două.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog