(Video) Cristina Șișcanu o umple de bani pe noua menajeră. „Înțeleg că în Spania, în Italia ar fi 8 – 10 euro pe oră, în Franța, în Belgia este un pic mai scump. Se ajunge la 12 euro, chiar 14 euro”

January 24, 2024
3 mins read

Cristina Șișcanu s-a hotărât cu cât să-și plătească noua menajeră, după ultima experiență nefericită. Programul menajerei va fi de 5 ore pe zi, de 3 ori pe săptămână.

Mi-au scris foarte multe doamne care lucrează afară, în Italia, în Spania, în Franța. Mi-ați spus tarifele din țările respective. Am adunat toate aceste informații și am înțeles că pe oră serviciile de menaj sunt cuprinse între 8 euro și 14 euro.

Cristina Șișcanu

Înțeleg că în Spania, în Italia ar fi 8 – 10 euro pe oră, în Franța, în Belgia este un pic mai scump. Se ajunge la 12 euro, chiar 14 euro. Am făcut un calcul, dacă ar fi 5 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, o zi da, o zi nu, de luni până vineri. Practic 5 ore cu 10 euro, să nu fie cel mai puțin, 8 dar nici cel mai scump, 14 euro, Ar fi 50 de euro pe zi. Asta înseamnă 250 de lei. Ori 3 zile pe săptămână ar fi 750 de lei. Să zicem că înmulțim cu 4 ar fi în jur de 3.000 de lei.

Asta ar fi suma de plătit menajul unei doamne pricepute care să vină de 3 ori pe săptămână a câte 5 ore. Ce spuneți?

„Am lucrat la curățenie în Belgia între 13 și 14 euro la ora/ Si in Spania se munceste cu 10 ,12, 13 euro/ 250 de lei este f bine pentru România/eu lucrez în Spania, mai exact Barcelona cu 15€ pe ora/ Este ok, păcat că nu sunt in București!/ Pentru România este nu bine, ci foarte bine/ E super ok. Eu lucrez 6 ore de 3 ori pe săptămână tot la 10 euro /săptămâna/ Foarte mult pentru România, menajera daca mai i-a doua adrese la 15 ore pe săptămână depășește salariu poate al unui medic super bun/ Eu lucrez in Italia locuiesc in Bucuresti in Dristor ,daca eram in Rominia veneam eu”

Cristina Șișcanu a mai spus că vrea ca viitoarea menajeră să fie cât mai implicată. Cristina Șișcanu urmează să înceapă alte noi proiecte, așa că timpul ei va limitat pentru a se ocupa de tot ce ține de casă, scrie kfetele.ro.“Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa automat, ci că le-ar face pentru ea iar atunci o să fie răsplătită înzecit”, a mai spus vedeta, potrivit RTV.

Cristina Șișcanu, criticată pentru că nu-i spală hainele soțului ei

Recent, într-un videoclip postat de Cristina Șișcanu tot în mediul online, vedeta a fost criticată de mai multe femei, din cauza faptului că și-a lăsat singur soțul să-și spele pantalonii, în timp ce, în concepția doamnelor, ea ar fi trebuit să se ocupe de acest lucru și, implicit, de restul treburilor casnice.

După ce am postat videoul acela în care Mădălin își spală pantalonii în camera de hotel pentru că și-a scăpat niște sos roșu pe pantalonii albi, pe mine m-au îngrozit comentariile în care multe dintre femei îmi spuneau că de ce nu îi spăl eu pantalonii. Mi-am dat seama cum trăiesc aceste femei și care sunt regulile lor de viață.

Ele stau și freacă hainele soților. Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Asta nu înseamnă că nu îi speli niciodată o haină, nu îi calci sau nu îl ajuți, dar mi se pare că munca în echipă este cea care ar trebui să dăinuie într-o familie. Ele erau consternate că Mădălin face acest lucru. Mie mi se pare și pe plâns, nu numai de râs .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook, conform Spectacola.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog