(Video) Gabriela Cristea a ajuns la spital! „Mă durea totul. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta”

January 23, 2024
2 mins read

Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit după revenirea din Maldive. Ea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgență la spital. Vedeta, care trebuia să apară la Antena Stars, în emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”, se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că va lipsi o perioadă de pe micul ecran.

Știu că mă așteptați la emisiune. Din păcate, lucrurile nu stau întotdeauna așa cum ne-am dori noi. Am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, însă va trebui să stau câteva zile în concediu medical. Vor mai fi emisiuni și cu siguranță ne vom mai întâlni.

Gabriela Cristea

E adevărat că e începutul sezonului, un sezon care se anunță extraordinar, dar, ce să facem? Sănătatea este mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm se ne fie bine.  Sper să mă înțelegeți și să ne revedem curând.”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, conform Kfetele.ro.

Medicii i-au oferit imediat îngrijirile necesare, Gabriela Cristea a apărut la spital cu perfuzia în mână. „Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook, conform wowbiz.ro.

Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile – Iubirii cât de curând”, a transmis Simona Gherghe la Antena Stars, conform Fanatik.

Gabriela Cristea, anunț despre noul sezon Mireasa – Capriciile iubirii

Înainte de debutul noului sezon Mireasa – Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a transmis un mesaj. Vedeta va modera emisiunea așa cum i-a obișnuit pe telespectatori până acum. Prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor care au venit la emisiune.

Telespectatorii pot urmări emisiunea în fiecare seară, de la ora 19:00, la Antena Stars. În cadrul show-ului, vor fi discutate subiectele din casa Mireasa.

Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars.

Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente.

Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială.

Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a anunțat prezentatoarea TV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog