Emilia Ghinescu: „Important este ca bărbatul să aducă bani în casă. Pentru că dacă piere acel stâlp al casei pe care îl are familia, piere și respectul femeii față de bărbat. Fără să vrea”

January 23, 2024
2 mins read

Artista Emilia Ghinescu dezvăluie rețeta succesului în cuplu: bărbatul trebuie să fie cel care aduce cei mai mulți bani, pentru ca respectul femeii față de el să nu dispară.

Important este ca bărbatul să aducă bani în casă. Pentru că dacă piere acel stâlp al casei pe care îl are familia, piere și respectul femeii față de bărbat. Fără să vrea.

Emilia Ghinescu

Eram obișnuită, așa făceam și în fosta relația. Eu aduc bani în casă de la 12 ani, iar în fosta relație, cu soțul, la fel. Eu aduceam banii în casă. Banii fostului soț mergeau către afaceri. Nu veneau în casă. Eu plăteam tot ce ține de casă, iar atunci eram obișnuită. Sebastian a venit în casă la mine, iar cumva mă simțeam obligată să plătesc tot ce ține de casă.

Eu sunt cea care se ocupă de tot ce ține de casă. Nu mi-e greu să mă ocup de toate lucrurile astea pentru că le fac de-o viață și sunt în firea mea”, a povestit Emilia Ghinescu în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, conform kfetele.ro.

În cadrul aceleiași emisiuni, realizate de Cristina Șișcanu, Emilia Ghinescu a vorbit despre ce anume ar putea accepta într-o relație și peste ce nu ar putea trece niciodată. „Nu este femeie care să nu fi fost înșelată. Sunt femei care o caută. Atunci când caută, nu ai cum să nu găsești.

Da, am trecut. Sunt foarte sinceră și asumată. Aș ierta oricând o aventură. Adică s-a întâmplat o dată, de două ori cel mult, că după devine obișnuință și mă iei de proastă. Ți-o iert. Să zicem că ai avut nevoie de o aventură, nu ai gândit, dar o relație în paralel nu aș ierta niciodată. N-aș trece niciodată peste lucrul acesta.”, a povestit Emilia Ghinescu în cadrul unei emisiuni realizate de Cristina Șișcanu.

Ce spunea Emilia Ghinescu, după ce s-a aflat că ea și Sebastian Albăstroiu s-au despărțit

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani, însă care a ajuns la final în urmă cu câteva luni, atunci când toți se așteptau mai puțin.

De asemenea, după ce s-a aflat în spațiul public faptul că artista și tatăl fiicei ei și-au spus ”Adio”, mulți au fost curioși să afle exact ce s-a întâmplat între ei, Emilia Ghinescu dezvăluind câteva dintre motivele care au condus la separare.

Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta. Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi.

Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta. Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian. Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul. Cred că pauza asta era necesară, dar noi amândoi suntem doi oameni cerebrali. Ne comportăm ca doi oameni care au un anumit grad de cultură. Nu apucăm acum să ne spălăm rufele în public, că nu avem de ce”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Fanatik.ro, conform wowbiz.ro

Cât despre infidelitățile din cuplu, Emilia Ghinescu susține că poate să treacă cu vederea o aventură, însă, nu mai mult de atât! Recunoaște că a fost și înșelată și e de părere că femeile ajung să înșele atunci când devin mai puternice decât bărbații lor, scrie RTV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog