(Video) Cristina Șișcanu, întrebare către soț: „Vrei să mă transform într-o gospodină veritabilă? Să gătesc câte două feluri de mâncare pe zi, tot timpul să frec mobila prin casă”. Răspunsul lui Mădălin Ionescu

January 23, 2024
4 mins read

Cristina Șișcanu și-a întrebat soțul, Mădălin Ionescu, dacă vrea ca ea să se transforme într-o gospodină veritabilă care să se ocupe de gătitul mâncării și de curățenia prin casă.

„Cristina Șișcanu: Auzi, vrei să mă transform într-o gospodină veritabilă? Să gătesc câte două feluri de mâncare pe zi, tot timpul să frec prin casă mobila. Nu vrei?
Mădălin Ionescu: Să freci mobila? Să o muți, eventual. Nu vreau.

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu: Cât de des trebuie să gătesc eu, ia zi!

Mădălin Ionescu: Nu am nicio pretenți. Din punctul ăsta de vedere, eu pot să îmi gătesc dacă e ceva, dar ești foarte talentată. Contrar comentariilor haterilor. Ei nu știu cât ești de talentată. Indiferent că este vorba de prăjituri, ciorbe, tocănițe.

Cristina Șișcanu: Mie nu îmi plac tocănițele.

Mădălin Ionescu: Dar nu vreau. Tu ai treabă, tu ai bussinesuri. Ești femeie de afaceri

Cristina Șișcanu: Mai bine fac bani decât mâncare.
Mădălin Ionescu: Da”.

Cristina Șișcanu își caută o nouă menajeră

Fosta menajeră a Cristinei Șișcanu venea la ea acasă pentru a face curățenie de două ori pe săptămână, însă lucrurile se vor schimba, pentru că își dorește o nouă doamnă care să o ajute cu întreținerea casei și care să aibă programul de luni până vineri, de la ora 09:00 până la 17:00, în fiecare zi. Pentru că ultima experiență cu fosta sa menajeră a fost sortită unui eșec total, una dintre condițiile esențiale ale prezentatoarei TV este ca viitoarea sa menajeră să fie o doamnă responsabilă, implicată și serioasă, scrie wowbiz.ro.

 

Vreau să fac un anunț, și anume faptul că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și, evident, să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta.

O să enumăr repede câteva condiții, adică ce am eu nevoie, în mare. În rest, voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii. În primul rând, am nevoie de o doamnă zilnic, de luni până vineri, de pe la ora 09:00 până la ora 17:00 în fiecare zi și să țină casa, cum se spune.

În viața mea profesională mai apar încă două proiecte, pe lângă toate celelalte pe care le am și lucrul ăsta mă va ține foarte ocupată și evident că nu prea am cum singură să gestionez toate treburile casnice care să mă ajute în acest sens.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, conform kfetele.ro.

Cât despre pachetul salarial, soția lui Mădălin Ionescu a precizat că remunerația este una mai mult decât generoasă în cazul în cazul în care serviciile prestate se vor ridica la nivelul dorințelor și așteptărilor sale.
Vreau să fac un anunț, și anume faptul că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și, evident, să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr repede câteva condiții, adică ce am eu nevoie, în mare.

În rest, voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii. În primul rând, am nevoie de o doamnă zilnic, de luni până vineri, de pe la ora 09:00 până la ora 17:00 în fiecare zi și să țină casa, cum se spune. În viața mea profesională mai apar încă două proiecte, pe lângă toate celelalte pe care le am și lucrul ăsta mă va ține foarte ocupată și evident că nu prea am cum singură să gestionez toate treburile casnice care să mă ajute în acest sens.

Ceea ce vreau să spun este că vreau o doamnă căreia să îi pese, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie.

Atât pot să spun, că ai noștri copii sunt destul de ordonați și cuminți și este un aspect important faptul că copiii nu sunt mai năzbâtioși încât să facă foarte mult haos în casă și, în rest, pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrul nu doar automat, și își face ca și cum îl face pentru ea, și atunci va fi răsplătită înzecit, cum

se spune. Oricum, detaliile acestea contractual le vom discuta în privat, evident și aștept să-mi scrieți în privat. Deja am primit peste 20 de mesaje în acest sens și recunosc că o să mai vorbesc și cu o agenție, dar într-un final sper să fac alegerea potrivită pentru noi.”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Motivul banal pentru care Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera ei, care a demisionat

Am avut o doamnă care mă ajuta la curățenie de două ori pe săptămână, cam de un an cred că era la noi. Dar ajutatul ei știti cum era? Venea și ștergea praful, practic asta era treaba ei principală. Acolo, la bucătărie, mai băga farfuriile în mașina de spălat, care nu intrau, le spăla ea, dar de două ori pe săptămână venea.

Dar mai băga și haine la spălat și călca. Și se întâmpla să fie puține haine la călcat pentru că atunci când venea nu putea să spele, nu se uscau. (…) Dar ea când venea stătea doar câteva ore, ceea ce nu e în regulă, mai ales că e o casă mare”, a spus Cristina Șișcanu, pe Facebook, conform b1 TV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog