Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru. „E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit”

January 21, 2024
2 mins read

Maria Cristina Paleru, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută drept soția îndrăgitului artist, Nicu Paleru. Din spusele lui Nicu Paleru, actuala soție a acestuia nu are o carieră muzicală, însă acest lucru le-a consolidat relația, deoarece Cristina a devenit impresara lui, învățând treptat secretele unei cariere de succes, potrivit substantial.ro.

Cristina Paleru și-a întâlnit sufletul pereche în 2011, pe vremea când aceasta locuia în New York. Femeia este mai tânără cu 11 ani decât cântărețul, însă acest lucru nu a stat niciodată în calea iubirii lor, scrie kfetele.ro.

Nicu Paleru

Cu toate astea, în acea perioadă, artistul era căsătorit cu prima lui soție, Gabriela, care i-a fost alături timp de 15 ani și care i-a fost impresar.
De asemenea, din rodul iubirii celor doi a apărut pe lume o fetiță minunată, pe nume Anais Nicole, în vârstă de 10 ani.

Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu.  Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram.

Noi, dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată.”, a mărturisit Nicu Paleru, în urma cu mai mult timp, potrivit Viva

Conform declarațiilor făcute de artist în urmă cu ceva timp, Cristina Paleru a fost alături de el atât în momentele bune, cât și mai puțin fericite. Astfel, soția lui a devenit încă de la început liniștea de care avea nevoie, pentru a face față viciilor și provocărilor care s-au năpustit asupra vieții lui, de-a lungul anilor.

Problemele erau că din cauza unor decizii proaste și a faptului că voiam eu sa mai fac și alte afaceri, să ma duc în alte domenii de activitate. Adică eu am vrut marea și sarea, le-am vrut pe toate. Am vrut să-mi liniștesc viața. Eram tot numai trist și nu mă recunosc. A fost omul (n.red. Cristina, partenera sa de viață) pe care Dumnezeu mi l-a adus în cale.”, a mărturisit Nicu Paleru.

Cu toate astea, Nicu Paleru a fost sincer și a mărturisit, în cadrul unui interviu, că există tensiuni din când în când, însă întotdeauna lucrurile se rezolvă.

Mai am și eu câte o discuție cu a mea. Acum depinde cât de răbdător sunt eu. Asta contează. De regulă eu opresc primul cearta.”, a spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru este însoțit de soția sa la fiecare concert pe care îl are, iar aceasta ia deciziile cu privire la programul său. Artistul mărturisește că partenera lui de viață se ocupă de toate, iar el cântă, lucru care îi împlinește pe amândoi, scrie spynews.ro.

”A fost anul trecut, a trecut. Mi s-a remediat problema. Ce se întâmplă, am învățat să fac din gură, iar ea (nr. Soția sa) vine mereu cu mine, ea își asumă prin ceea ce vorbește cu partea care face contractul, ea își asumă anumite lucruri. Eu îmi asum doar partea în care cânt și e foarte greu. E drumul, sunt calcule…”

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog