Carmen Șerban refuză să se mărite. „Eu nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește. Mulți se căsătoresc, dar divorțează foarte repede”

January 21, 2024
3 mins read

Carmen Șerban nu se grăbește la măritiș.  În ciuda relațiilor avute de-a lungul anilor, cântăreața a ales să nu devină mireasă până acum. Motivul, spune ea, stă în faptul că o căsnicie i-ar fi putut compromite cariera.  Pentru un artist, echilibrul dintre familie și muzică este greu de găsit, iar vedeta a preferat să-și păstreze libertatea și să se dedice în totalitate carierei sale, evitând compromisurile care ar fi putut să îi diminueze implicarea profesională.

Eu cred în relațiile stabile, îmi doresc, ca toți, o relație stabilă. Fericirea mi-o creez eu. Dacă eu mă simt bine cu mine, atrag oameni de factura mea. Dacă mă mărit din frustrare, să fiu si eu măritată, să satisfac presiunea societății, clar nu o să fiu fericită.

Carmen Șerban

Eu nu fac ce spune lumea. Am ajuns să clachez, la un moment dat. De asta m-am dus mai jos până în 2011, când m-a luat destinul și a dat cu mine de pământ”, a declarat Carmen Șerban, potrivit divahair.ro.

Solista subliniază că, în ciuda „fericirii” pe care o afișează familiile de artiști pe rețelele sociale, realitatea din spatele cortinei este complet diferită.

Am văzut că nu există trai bun în cuplurile în care există artiști sau oameni care pleacă de acasă. Și acele cupluri care sunt bine, aparent, nu sunt bine deloc. Asta pot să spun pentru că știu. Sunt în domeniu și mă văd cu artiștii și știu ce este în spațiul lor.

Nu vreau să bârfesc sau să spun vreun nume, dar lucrurile sunt cum trebuie doar așa, de aparență. Suntem o familie, avem și copii, carieră… dar lucrurile sunt cum sunt.

Iar eu sunt genul de om care nu mă mint singură și nu îmi place să trăiesc cu cineva în casă care nu e cu sufletul lângă mine. Cât ești cu sufletul lângă mine, rămâi lângă mine”, a mărturisit Carmen Șerban.

Celebra cântăreață este „îngrozită” de faptul că, în prezent, multe cupluri se despart prea repede, ajungând la divorț sau la certuri grele. De aceea, încearcă să evite astfel de situații.

Mulți se căsătoresc, dar divorțează foarte repede… Scandaluri, împărțiri… Eu nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește. Acum sunt destul de ‘smart’, zic eu, după o viață trăită și am un ‘scaner’ mult mai bun și văd mult mai bine lucrurile. Nu mă mai aventurez așa. Acum sunt bine așa cum sunt”, a completat Carmen Șerban.

Carmen Șerban a împlinit visul din adolescență al mamei: „I-am zis să vină cu mine”

Artista a reușit să-și convingă mama să cânte împreună cu ea. Asta după ce, de ziua mamei, aceasta i-a vârât un bilețel în buzunar cu câteva versuri. Artista a refăcut versurile, apoi și-a dus mama la studio unde au înregistrat melodia respectivă. Carmen Șerban a povestit în exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars cum s-au petrecut lucrurile.

Nu a fost ceva programat! De ziua ei de naștere anul trecut, în 29 octombrie, eram la un restaurant, iar ea mi-a dat peste masă un bilețel: „Mamă, uite, ți-am făcut un text să-l cânți”. Erau acolo câteva versuri de început. M-am uitat la versuri, am băgat biletul în geantă și într-o dimineață am zis să-i fac pe plac mamei, dar n-aveam cum să cânt că fata mea e din Timișoara, apoi am lucrat 4 sau 5 ore la versuri. Ideea a fost a mamei, eu am dezvoltat-o și a ieșit o piesă foarte faină”, a declarat cântăreața, conform Antena Stars.

Artista a mai spus că mama ei s-a lăsat destul de greu convinsă să înregistreze împreună melodia: „Eu i-am zis mamei sa meargă cu mine la studio, ea nu a vrut, dar i-am zis că vine cu mine să cânte. A avut emoții, nu a vrut să comunice cu mine! Eu am vrut să-i fac o surpriză!”, a completat Carmen Șerban, conform Fanatik.

„Și asta chiar dacă toată viața a visat la o carieră muzicală. „Tatăl meu i-a zis: „Ori cu mine, ori cu cântatul!”. Bine, ea a mai trecut printr-o căsătorie, are doi copii. Ea nu a renunțat la căsnicie pentru visul ei, dar eu am ales visul meu profesional și sunt fericită. Așa e viața!”, a mai mărturisit artista.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog