(Video) Gabriela Cristea, certată pentru comportamentul fiicelor sale dintr-un restaurant: „Dezordonate și obraznice”

January 20, 2024
4 mins read

Gabriela Cristea a primit din nou critici. De această dată, a distribuit un video pe Facebook  în care fiicele sale se manifestă cu multă energie într-un restaurant. Vedeta a invitat în mod deschis pe toți cei care critică să se bucure alături de ea de haosul și energia copiilor săi.

“Dragilor, am încercat să vă prezentăm bucăți din familia noastră și niciodată nu ne-am ascuns după imagini frumos împachetate. În următorul video vă arătăm (fără cenzură) cât de dificil este uneori să ieși cu copiii mici la restaurant. Știu că se vor găsi câteva ‘perfecte’ care să comenteze, dar majoritatea copiilor sunt așa cum sunt ai mei”, a scris Gabriela Cristea în postarea sa, conform Click.

Gabriela Cristea

Reacțiile primite au fost departe de a fi favorabile
În materialul video, Gabriela își întreabă cu umor fiicele despre activitățile lor în restaurant, în timp ce acestea țopăie pe canapele. Tot vedeta spune cu sinceritate că cele mici se plictisesc și că au nevoie să se descarce de energie. Cu toate acestea, reacțiile primite au fost departe de a fi favorabile.

Unul dintre urmăritorii vedetei a subliniat că educația nu are de-a face cu energia copiilor și că este important să ne asumăm această realitate. Cu toate acestea, alți utilizatori de social media au criticat comportamentul “dezordonat” al fetelor, comparându-le chiar cu “copiii străzii”.

Nu are de-a face EDUCAȚIA cu ENERGIA. Ne tot ascundem că sunt copiii energici, ok, dar cei șapte ani de acasă?”, a remarcat un comentator, accentuând diferența dintre regulile de comportament acasă și comportamentul aparent necontrolat în public.

Un alt utilizator a comentat sarcastic: “Zici că sunt copiii străzii, așa dezordonate și obraznice sunt”.

Artistul a subliniat că, deoarece timpul este s

Tavi Clonda, reproşuri  la adresa soţiei sale, Gabriela Cristea, legate de viaţa de familie

curt și proiectele sunt numeroase, cuplul a avut dificultăți în a-și găsi momente de intimitate. Fiind părinți dedicați, atenția lor s-a concentrat pe creșterea celor mici, iar acest aspect a adus cu sine provocări și tensiuni în relația lor.

Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri. Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă.

Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus”, a declarat Tavi Clonda pentru Ciao!, după care a precizat: „Să își vadă mai mult și de soț, da?”.

Întrebat cine este mai strict între el și Gabriela Cristea, Tavi Clonda a dezvăluit că au momente diferite. Cu toate că inițial soţia sa anticipase că va fi „mama rea,” situația s-a dovedit a fi altfel.: „Avem momente și momente! Dacă Gabriela la început a zis la început că ea o o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice”.

Gabriela Cristea, “regina Internetului” cu lecțiile de gătit

Nici bine nu s-a întors din Maldive, căci Gabriela Cristea și-a pus șorțul de bucătărie și s-a apucat de gătit. Mâncare românească, nu exotică, de care s-au cam săturat în vacanță. Tavi Clonda și-a filmat soția în bucătărie și așa am aflat că în meniu a fost ciorbă de rață cu tăiței de casă. Iată, mai jos, dialogul celor doi soți care a strâns deja o mulțime de reacții, scrie Libertatea.

Tavi Clonda: „Nici nu s-a cojit bine de arsura de Maldive și văd că s-a pus pe treabă. Ce faci, măi, prințesică?”

Gabriela Cristea: Trebuie să facem o ciorbiță, că fetele nu au mâncat ciorbiță de foarte multă vreme și nici noi. Nu suntem obișnuiți numai așa, ca în Maldive, numai cu ananas, cocos.

Tavi Clonda: Și faci tăiței acum? Ce hărnicuță! Ciorbiță de care faci?

Gabriela Cristea: De rață. O acresc cu borș de data asta. Și cu tăiței de casă. cei mai buni tăiței de casă eu îi fac.

Tavi Clonda: Bravo, prințesica, așa este. Nici eu nu mă las, știi ce fac mai târziu? Un grătar, un grătar românesc.

Gabriela Cristea: Nici nu ne-am întors bine și am intrat în grătărăgeală?

Tavi Clonda: Păi mi-e poftă, nouă ne place în România, nouă ne place acasă, ne-a fost dor de casă, de tradițiile noastre, de zăpada noastră, puțină. Bravo, iubi, abia aștept să mănânc o ciorbiță de-aia. Dar trebuia să fie gata până la ora asta.

@gabrielacristeaof #taieteidecasa #followlaacestcont❤😍 #gabrielacristeaclonda #haicuunfollow ♬ sunet original – Cu și despre vedete

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog