Andreea Tonciu, despre foștii iubiți! „Am avut numai urâți și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”

January 19, 2024
2 mins read

Andreea Tonciu, invitată la emisiunea „Fiță cu Adiță”, a vorbit sincer despre foștii ei iubiți, într-un mod cu totul neașteptat!

Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n. r. Fiind vorba despre Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, spunea Andreea Tonciu, potrivit Click.

Andreea Tonciu

Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele”, mai spunea Andreea Tonciu, la aceea vreme.

Andreea Tonciu, prima eliminată la „Survivor All Stars”

Primul concurent care a intrat la duelurile eliminatorii de la Survivor România All Stars 2024 a fost votat de către echipa lui. Persoana care a obținut cele mai multe voturi din partea echipei a fost Andreea Tonciu.

Mă simt foarte bine. Știu că colegii mei m-au subestimat, nu toți, unii dintre ei”, a spus Andreea Tonciu la acel moment.

Al doilea concurent aflat în pericol de eliminare a fost cel nominalizat de TJ Miles, purtătorul colanului de Imunitate. Este vorba despre Roxana Nemeș.

Era de așteptat, sincer. Cumva chiar ne înțelegem foarte bine și sper că, odată după asta, să alegem în funcție de cât de bun e pe plan sportiv. E fără supărare și punct. Până la urmă, trebuie să mâncăm”, a declarat Roxana Nemeș.

Primul duel eliminatoriu din sezonul All Stars. De aici se întoarce în trib doar una dintre voi”, a anunțat domnul Dan înainte ca Roxana Nemeș și Andreea Tonciu să afle prin ce probă trebuie să treacă pentru a putea merge mai departe în show.

Cu multe emoții, cele două Faimoase au dat totul, însă doar Roxana Nemeș va continua aventura în Survivor All Stars, Andreea Tonciu fiind cea eliminată.

Survivor mi-a schimbat viața, nu am trăit în viața mea ce am trăit aici. Pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul pentru că eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau, cel mai greu a fost să dorm fără acoperiș și fără un pat. Nu m-am simțit eu. Am început să mă închid în mine și să vorbesc doar cu mine”, a declarat, vizibil emoționată, jucătoarea eliminată înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra.

Știu că multă lume s-a gândit că nu era locul meu la Survivor All Stars, dar când am primit propunerea, eu nu am vrut să văd lucrurile așa. Am considerat că este o șansă să arăt că sunt puternică și că pot să depășesc provocări la care alții nu se gândesc. Plec împăcată că am dat tot ce am avut eu mai bun.

Nu am mai fugit de nimic – am trecut prin probe, am dormit într-un loc mai neplăcut decât prima dată și am încercat să mă concentrez mai mult la joc, decât la dorul de casă, de fiica mea, a mai declarat vedeta pentru Unica.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog