(Video) Vrea soție. Mihai Trăistariu și-a lăsat părul lung, creț și l-a vopsit negru. „Îmi place să fie veselă, neapărat. Vreau să știe să facă ciorbă. Trebuie să mă apuc și de copii”

January 18, 2024
4 mins read

Mihai Trăistariu și-a făcut o schimbare radicală de look, în speranța că-și va găsi mai repede o soție. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că Trăistariu are părul mult mai lung decât înainte, foarte creț și vopsit într-o nuanță de negru, pana corbului.

Trebuie să mă apuc și de copii. Mie îmi plac copiii, noi am fost patru frați, mie îmi plac familiile mari. La mama au fost cincisprezece frați, la tata zece frați, deci eu sigur am în ADN, moștenesc ceva. Îmi plac casele pline, să văd pe acolo zece copii. Pe vremurile astea, e mult zece copii, dar măcar doi, trei să fie.

Mihai Trăistariu

Vreau ca viitoarea mea iubită să fie familistă, de casă, gospodină, să gătească, să facă atribuțiile de mamă, nu am pretenții mari. Nu vreau să aibă cine știe de standarde înalte, că nu mă interesează„, a declarat Mihai Trăistariu la Spectacola.ro.

Artistul recunoaște că a avut parte de câteva experiențe neplăcute, astfel că își dorește ca femeia de lângă el să fie muncitoare și să nu stea în pat toată ziua.

Îmi place să fie veselă, neapărat. Vreau să știe să facă ciorbă. M-am certat cu câteva, pentru că nu știau nici măcar o ciorbă să facă. Acum vreau ciorbă de legume, dacă am devenit vegan, deci nu este greu. Înainte le ceream de perișoare, de găluște și era mai greu. Vreau să aibă job-ul ei, pentru că nu îmi place să întrețin.

Am avut două experiențe nasoale în care stăteau acasă, toată ziua pe telefon. Stătea numai în pat, cinci, șase ore pe telefon, cu vlog-urile lui Dorian Popa și cu toate prostiile astea, se uita la emisiuni. Nu am o problemă, dar să facă numai asta timp de doi ani, nu mai înțelgeam. Mereu mă întrebam pe cine mi-am luat eu lângă mine.

Fă-ți și tu un ban, îți mai dau și eu, dacă îți trebuie, dar fă-ți-l și tu pe al tău. Deci, vreau să aibă ceva bănuți, să nu stea puturoasă, să fie iubicioasă, alintată, veselă, pupăcioasă. Vreau să fie alintată, mai mămoasă, o să facem și copii când va veni timpul, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu dezvăluie de ce s-a destrămat, de fapt, Valahia

Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, iar inițial a fost formată din Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura Mihăilă. Ulterior, aceasta din urmă a decis să părăsească formația și să se dedice în totalitate muzicii de operă. Imediat după, în cadrul Festivalului de la Mamaia, Costi Ioniță l-a întâlnit pe Mihai Trăistariu și i-a propus să se alăture trupei Valahia. Deși s-a bucurat de un succes incredibil, trupa s-a destrămat din motive puerile.

Costi este cel care m-a descoperit pe mine atunci când nu aveam nicio speranță. Mai exact în 1998, am participat la Festivalul de la Mamaia singur, el m-a văzut încă de la repetiții, m-a luat, am făcut trupa Valahia și am dat lovitura.

Credeam că nu am să reușesc niciodată și chiar cred și acum că, dacă el nu punea gheara pe mine, eu nu reușeam niciodată pentru că e foarte greu să intri în showbiz.

El avea un studio de înregistrări în Constanța, Dorin era colegul lui de bancă și uite așa m-au cooptat pe mine. Am reușit în doar trei luni, am avut primul nostru hit, Banii și fetele. La radio am fost pe locul 1, după aceea a fost hitul anului, deci am avut baftă, bafta de a-l întâlni pe el, așa că îi datorez cumva tot succesul meu de după .

Destrămarea trupei s-a produs din cauza unui motiv banal. De fapt, au fost multe motive adunate: de la cine stă în mijloc că eram trei și existau discuții că tu ai stat mai mult în mijloc, de parcă asta conta, care cum se îmbracă, unul în alb, altul în negru…

Discuții de doi lei care nu-și aveau rostul, astea s-au acumulat și automat s-a spart trupa, cam după un an am rămas doar eu cu Dorin. Motivele despărțirii sunt destul de puerile ‘, a dezvăluit Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

Alimentele la care a renunțat Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a renunțat la preparatele din carne. Acesta este pregătit să devină vegan, însă nu ar fi prima încercare. Chiar el a recunoscut că la un moment dat a mai încercat să își schimbe regimul alimentar.

Și nu e complicată deloc această schimbare. Artistul spune că își ia toate vitaminele și proteinele din plante. De asemenea el a mai dezvăluit că și alte vedete sunt vegane și îi mai dau sfaturi. Chiar și așa, părerile sunt împărțite.

Acum am mâncat o supă de dovleac și niște ghimbir cu un fel de fresh. Nu e așa de greu, ai fasole, de toate, legume și fructe, nu e greu, trebuie să suplinești vitamina B12, care era în carne și D. Proteine ai în plante. Eu am mai fost vegetarian și mâncam iaurt, lapte și ou, acum vreau să le scot și pe astea, să văd cum e.

Am văzut studii, ieri când am scris pe Facebook mi-a scris Kamara că îmi dă sfaturi, că e de 5 ani, mai sunt vedete. E un pic mai sănătos, unii spun, alții mă ceartă, mi-a scris un nutriționist că greșesc.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Spectacola, preluat de Fanatik.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog