(Video) Mădălin Ionescu, îngrijorat de starea de sănătate a soției, Cristina Șișcanu. „Efectiv zace și eu trebuie să mă ocup de curățenia casei. Sper să îți revii, nu vreau să ajungem la spital”

January 18, 2024
2 mins read

Mădălin Ionescu este îngrijorat de starea de sănătate a soției, care nu își mai revine după ce a răcit. Se simte slăbită și parcă, ușor, ușor răceala pune stăpânire pe trupul ei în totalitate.  Astfel că, dorind să îi vină în ajutor soției, Mădălin Ionescu a luat inițiativă.

A avut grijă de Cristina Șișcanu așa cum a știut mai bine, dându-i tot felul de medicamente, în speranța că nu vor ajunge la spital, dar și făcând multe treburi în locui ei pentru a o menaja, scrie wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu: Soția mea e cobză. Eu nu am văzut așa ceva niciodată… Dar nu ai fost în halul ăsta.

Mădălin Ionescu: Efectiv zace și eu trebuie să mă ocup de curățenia casei. Am aruncat o parte din decorațiunile de Crăciun și după cum vedeți pe jos sunt tot felul de resturi. Trebuie să aspir… Iubire, dar ce simți? Tot îmi spui că îți e rău, nu te-am auzit niciodată să spui asta.

Cristina Șișcanu: Ce să simt, mi-e rău.
Mădălin Ionescu: Sper să îți revii, nu vreau să ajungem la spital.

Cristina Șișcanu: După-amiază am fost mai bine și acum mi-e rău iar.

Madalin Ionescu: „Gripa avansează în familia noastră”

Cristina Șișcanu: ”Stau în casă și zac”

Cristina Șișcanu are gripa A. Vedeta a vorbit deschis despre problemele sale și de asemenea, le-a dezvăluit urmăritorilor ei simptomele pe care le-a dezvoltat în ultimele zile.

Am gripa A. Ce pot să vă spun e că nu am febră, am 37, mai scade temperatura, mai crește un pic. Dar m-am confruntat cu accese de tuse foarte, foarte puternică și de lungă durată.

Acum parcă sunt într-un moment în care sunt mai liniștită. Am făcut febră musculară la abdomen și nu am mers astăzi la televiziune, că aveam înregistrare, n-am putut să merg. Stau în casă și zac”, a declarat Cristina Șișcanu, pe Instagram, conform Fanatik.

INSP anunță 270 de cazuri de gripă confirmată de laborator și 4.574 de cazuri de gripă clinică în săptămâna 8-14 ianuarie

Un număr de 270 de cazuri de gripă confirmată de laborator şi 4.574 de cazuri de gripă clinică au fost raportate, la nivel naţional, în săptămâna 8-14 ianuarie, se arată în raportul săptămânal al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). Au fost înregistrate şase noi decese din cauza virusului gripal, bilanţul total al acestui sezon urcând la 22.

Potrivit raportului public de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul INSP, în săptămâna 8-14 ianuarie au fost raportate 102.640 de cazuri de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii), înregistrându-se cu 26,3% mai puţine cazuri comparativ cu aceeaşi săptămână a sezonului precedent (139.255) şi cu 41,1% mai multe cazuri comparativ cu săptămâna anterioară (72.734). Variaţia în plus faţă de media calculată de 96.011 a cazurilor din ultimelor sezoane (2016-2023, fără sezoanele pandemice) a fost de 6,9%, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, au fost înregistrate 4.574 de cazuri de gripă clinică la nivel naţional, comparativ cu 5.082 cazuri în aceeaşi săptămână a sezonului precedent şi cu 4.168 înregistrate în săptămâna precedentă.

Cazurile de gripă clinică au fost raportate de 40 judeţe, cele mai multe fiind în municipiul Bucureşti (1.206) şi în judeţele Cluj (324), Constanţa (303), Prahova (286), Timiş (199), Maramureş (177) şi Galaţi (175).

Totodată, au fost 53 de cazuri de Infecţii Respiratorii Acute Severe (SARI), cu 28 mai multe faţă de săptămâna precedentă şi cu 15 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog