Amalia Năstase, cea mai mare provocare ca mamă. „Ca mamă de fete a fost să le fac pe fetele mele să înțeleagă că sunt frumoase şi sunt foarte puternice”

January 18, 2024
3 mins read

Amalia Năstase și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după 14 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Din mariajul lor au rezultat două fete, Emma și Alessia, care au rămas în grija mamei lor, în timp ce au păstrat o relație apropiată și cu legenda tenisului românesc, potrivit Viva.

Fiica cea mare studiază la Paris
Alessia Năstase, în vârstă de 20 de ani, este un adevărat talent în domeniul artelor. După absolvirea Școlii Americane din București, a obținut o bursă la prestigioasa Școala de Design Parsons din Paris, specializându-se în Fine Arts (tr.red Arte Fine).

Amalia Năstase

Pe când avea 17 ani, tânăra artistă a organizat chiar și o expoziție dedicată tenisului, inspirată din cariera strălucitoare a tatălui său. A surprins lumea artei cu operele sale, iar prima lucrare a fost chiar cumpărată de către miliardarul Ion Țiriac. Ilie Năstase este mai mult decât mândru de realizările fiicei sale, subliniind că aceasta nu are nevoie de sprijin financiar din partea lui.

Emma visează să plece în Marea Britanie sau Spania
Pe de altă parte, Emma, fiica mai mică a cuplului Năstase, își urmează propriile aspirații. La American International School of Bucharest, în clasa a XII-a, tânăra este pasionată de economie și își dorește să continue studiile la o universitate din Marea Britanie sau Spania. Ambițioasă din fire, mezina lui Ilie Năstase ține ștacheta sus în această familie celebră.

Vedeta s-a dedicat în totalitate creșterii și educației copiilor ei, iar de curând a dezvăluit că, deși nu le-a permis să experimenteze totul, ea le-a oferit mereu libertatea de a-și alege propriul drum în viață.

Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…) N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu aș avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele”, a declarat Amalia Năstase, conform Diva Hair.

Amalia Năstase, cea mai mare provocare ca mamă

Ca mamă de fete a fost să le fac pe fetele mele să înțeleagă că sunt frumoase şi sunt foarte puternice. În jurul copiilor tot timpul există comparații, iar eu asta am încercat să le explic că nu trebuie să se compare niciodată cu nimeni.

Le-am zis că sunt superbe, deştepte şi puternice. Asta este cea mai mare provocare pentru că nu ştii dacă reuşeşti. Și ca mamă de băiat a fost să nu-l mai ajut de câte ori are nevoie, să-l las că este băiat şi trebuie să se descurce singur. Chiar dacă îl doare şi este o problemă trebuie să o rezolve singur“, a spus vedeta.

Amalia Năstase s-a mutat într-o casă nouă

Amalia Năstase și-a refăcut viața alături de Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel. De curând, întreaga familie s-a mutat într-o nouă locuință, cartierul fiind preponderent locuit de cetățeni americani.

„Acum noi ne-am mutat. Stăm într-un cartier, să zic așa, în care sunt foarte mulți americani. (…) Acum ne-am mutat și este o comunitate destul de mișto pentru copii acolo. Ies pe stradă, lucru pe care nu prea poți să-l faci în București că nu prea ai unde, îți e frică să lași copilul. Lui Toma îi place foarte mult acolo. Emma are colege multe din clasă acolo și s-ar putea să stăm acasă de Sărbători.”, spunea la un moment dat Amalia Năstase, citată de Antena 1.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog