(Video) Cristina Şişcanu, ceartă cu menajera, după ce i-a distrus un costum de cașmir.  „Pantalonii care erau lungi au ajuns să fie sub genunchi/Nu mai zic de pahare scumpe pe care le-a spart”

January 17, 2024
4 mins read

Cristina Şişcanu s-a luat la ceartă cu menajera după un an de colaborare. Cristina Şişcanu a acuzat-o pe menajeră că a spălat un costum din cașmir la o temperatură nepotrivită, deteriorându-l iremediabil. Încercând să atragă atenția asupra erorii, vedeta a fost întâmpinată cu o reacție agresivă din partea angajatei, care a decis să renunțe la postul său.

Am avut o doamnă care mă ajuta la curățenie de două ori pe săptămână, cam de un an cred că era la noi. Dar ajutatul ei știți cum era? Venea și ștergea praful, practic asta era treaba ei principală. Acolo, la bucătărie, mai punea vasele în mașina de spălat. Pe cele care are nu intrau le spăla de mână, dar de două ori pe săptămână venea.

Cristina Siscanu

(foto kfetele.ro)

Mai punea hainele la mașina de spălat și mai călca, dar se întâmpla să fie foarte puține haine la călcat pentru că, atunci când venea ea, nu putea să spele mai multe mașini de spălat, pentru că nu apucau să se usuce, așa că mai mult de o mașină de spălat…

poate maxim două, nu reușea, pentru că ea nu stătea o zi întreagă, ci venea câteva ore, iarăși, un lucru nu prea în regulă, având în vedere că este o casă mare”, a spus Cristina Șișcanu într-un live pe Facebook, conform RTV.

Conflictul dintre Cristina Șișcanu și menajera sa a atins punctul culminant când vedeta a încercat să atragă atenția asupra daunelor aduse costumului său de cașmir. Reacția agresivă a menajerei a dus la demisia acesteia, care a surprins-o pe vedetă.

Ce s-a întâmplat astăzi? De fapt… săptămâna trecută. Mă duc eu în dressing și voiam să mă îmbrac cu acest costum pe care vi l-am prezentat. Mi l-am cumpărat în toamnă, din cașmir și am dat destul de mulți bani pe el, cred că puloverul și pantalonii ajungeau la 1.000 de lei, din câte am amintesc. Am zis că fac o investiție în ceva de cașmir, să îl am o perioadă. Sâmbătă am vrut să mă îmbrac cu el.

Când l-am văzut cum e, am zis „Ce se întâmplă, frate?”. Am văzut cum e, era un pulover mare, mărimea L. Am luat acest pulover, trebuia să fie L și când mă uit, mă uit și la pantaloni… pantalonii care erau lungi au ajuns să fie sub genunchi. Am văzut că nu mai e moale și pufos, am văzut că e tare.

L-a spălat doamna, ca să nu zic numele. Cum să nu știi că asta se spală de mână sau la mașina de spălat, la programul pentru lână, la o temperatură joasă? Mai ales pentru o femeie care face curățenie în atâtea case, pentru că ea face curățenie în mai multe case de atâția ani… astea sunt lucruri…

Pur și simplu, eu am observat la ea niște automatisme, nu o interesa efectiv. Îmi amintesc că aveam discuții cu ea că îmi arunca haine de-ale Petrei – știți cum se dezbracă copilul, cu tot cu dress și cu pantaloni – voi vă dați seama că cu dressul băgat în pantaloni îl băga în mașina de spălat?

Așa le arunca și se spălau direct acolo, adică nu le scotea… sau nu întorcea hainele. Unele erau pe dos, unele pe față, o mânecă întoarsă, una nu. Mă durea sufletul, pentru că ăștia sunt niște bani și eu am grijă de haine, eu le bibilesc, le aranjez și am spus de nenumărate ori”, a continuat Cristina Şişcanu, conform wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu a subliniat că a fost mereu generoasă și deschisă în relația cu menajera sa și că a avut mereu grijă să ofere condiții optime de muncă. Cu toate acestea, decizia menajerei de a demisiona în urma unui incident minor a surprins și a dezamăgit-o pe vedetă.

Vine astăzi, pentru că ea venea marțea și vinerea, și îi spun: „Doamnă, știți că aveam acest costum din cașmir și s-a făcut mic, adică nu mai pot să-l port și a costat destul de mult. De ce nu v-ați uitat și dumneavoastră pe etichetă, că îmi pare rău de el”. Fix cu această tonalitate. Și a început: „Dar, ce, de ce trebuie să spăl eu, să pun la spălat hainele că nu știu dacă a fost asta înțelegerea!”. Ea era foarte supărată că de ce i-am zis eu că a stricat acest costum.

Exact cum v-am spus vouă, așa i-am spus și ei. A început să țipe la mine și îmi arăta așa (n.r. – cu degetul) și apoi a zis: „Colaborarea noastră s-a încheiat!”. Dar știți de ce a făcut asta? Credea că o să îi cer bani pe costum și repede a vrut ea să încheie situația.

Nu i-am cerut niciodată bani pentru lucrurile pe care le-a stricat, deși spunea „Să-mi opriți că am stricat nu știu ce…”. Nu mai zic de pahare scumpe pe care le-a spart. Asta e, am trecut tot timpul cu vederea, am zis că oricui i se întâmplă și așa mai departe”, a mai spus Cristina Şişcanu, conform Viva.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog