Vali Vijelie nu o lasă pe fiica lui să cânte la nunți: „Pune mâna și învață. Am luat instrumentul și l-am pus sus”

January 17, 2024
3 mins read

Vali Vijelie a explicat de ce nu își lasă fata să cânte, așa cum o face el.  Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu, au împreună patru copii care acum au crescut și și-au ales propriile drumuri în viață.

Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus. Nu, tu învață carte.’

Vali Vijelie

A, fata lui Vijelie.’ Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd’, a povestit Vali Vijelie, citat de kfetele.ro.

Cati, singura fiica a cântărețului, care a și cochetat cu muzica, la un moment dat, este acum studentă și își dorește să lucreze ca notar.

Deși tatăl lor este celebru, doar fiul cel mic îi calcă pe urme lui Vali Vijelie, în timp ce ceilalți doi și fiica sa au ales meserii modeste.

Acum ceva timp, Vali Vijelie a dezvăluit că fiul lui cel mare care a lucrat ca instalator în Marea Britanie, lucrează în prezent chiar în complexul unde a avut loc petrecere mondenă.

Rafi, cel de-al doilea fiul al lui Vali Vijelie lucrează ca șofer, iar cel mic este încă la studii, dar urmează să lucreze la o ambasadă.

Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii’, a mărturisit Vali Vijelie.

Nuțu Rusu, fiul cel mic al lui Vali Vijelie, calcă pe urmele cântărețului

Tânărul a început o carieră în muzică și are câteva piese lansate, însă nu și-a dorit ca numele său să fie legat de cel al tatălui, ci să reușească prin forțele proprii.

Băi, Nuțule, vreau să le dăm o mare bombă de la început. Cine e tatăl tău?’, îl întreabă cel care realizează podcastul pe Nuțu Rusu. ‘Tata e Vali Vijelie, dar nu mă folosesc de numele lui. Eu sunt M6, nu am vrut ajutorul lui.

Bă, sunt două genuri diferite. Dacă voiam să mă folosesc de numele lui, puteam să o iau pe altă parte, dar nu îmi place partea trapului. Chiar nu-mi place. Da, aș putea să am deschidere peste tot, dar am preferat să fie numele meu atât. Tatăl meu și-a făcut talentul pe partea lui de muzică, vreau să-mi fac și eu talentul pe partea mea‘, a răspuns conform VIVA.

Cum a ajuns Vali Vijelie cel mai bogat manelist din România

Vali Vijelie, la cei 53 de ani ai săi, își permite orice își dorește. La îndemnul tatălui său, manelistul a decis să se implice în domeniul imobiliar. Afacerile facerile i-au umplut conturile cu sume uriașe.

Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile. Dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.

El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: „La parter cineva vinde o garsonieră. Vezi că la etaj cineva vinde…»

Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere. (…) Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci.”, a explicat Vali Vijelie, conform Evenimentul Zilei.

Cântărețul a cumpărat mai multe apartamente pentru a avea o sursă de venit în plus, în cazul în care nu va mai putea să urce pe scenă.

„Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui.

Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.(…) Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Dar puteam să fiu mai departe.”, a adăugat artistul.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog