Soția lui Puya a revenit la TV, la „Poftiți pe la noi”. Melinda Gărdescu, enervată în Bulgaria: „M-am cam enervat! Trebuia să mă înțeleg cu ele prin semne” 

January 17, 2024
3 mins read

Melinda, soția lui Puya, a revenit la TV, la show-ul „Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria!”, pentru că a fost filmat la vecini. Melinda Gărdescu a participat alături de alți foști concurenți de la America Express sezonul 5, și anume Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Diana Bulimar.

Curios să afle de ce este litoralul bulgăresc atât de apreciat în rândul românilor, Nea Mărin, alături de cele patru vedete, dă startul unei noi aventuri, de data aceasta, la vecinii bulgari: ,,Am ajuns în Bulgaria, la Balcic. Am venit noi să căutăm românașii noștri, care pleacă ei în vacanțe în Bulgaria. Vreau să văd eu de ce vin ei aici, ce calități apreciază la mâncarea de aici și la cazare, față de serviciile pe care le oferă litoralul românesc. Sunt foarte curios!”, a declarat Nea Mărin, potrivit libertateapentrufemei.ro.

img

„Este prima dată când vin la Nea Mărin și am ceva emoții, pentru că mi s-a spus: «Vezi că pe Nea Mărin îl apucă damblaua și nu știi cu el»”, a dezvăluit, amuzată, Melinda. Tot pentru prima dată în emisiune, Diana Bulimar a recunoscut că: „Am făcut sport de performanță, mă descurc eu cu provocările lui Nea Mărin, până la urmă!”.

La rândul lui, Joaquin Bonilla a povestit: ,,Eu nu știu când și cum vine el peste noi în cameră, dacă are cheie sau nu, dacă intră pe geam sau pe ușă ori dacă vine cu bățul, așa că, m-am îmbrăcat cu o oră mai devreme, m-am încălțat și am stat așa în pat, cu pantofi cu tot!”. ,,A încercat el să mă sperie, dar nu i-a reușit cu mine”, a completat Jean Gavril.

Rikito și Sonny Medini au reușit să o enerveze pe Melinda

Melinda a avut parte de o surpriză neplăcută la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024, atunci când a văzut că Rikito lipsește din bucătărie, unde el trebuia să gătească porțiile de melci, lucru pe care ea nu știe să-l prepare.

Sunat de Liviu Vârciu, drept „seful” lui Rikito, acesta părăsește locația, la îndemnul său. Iată ce s-a întâmplat și cum a reacționat Melinda:

„Zi-le că soția lui Puya gătește, dar gătește încet!”, spune Melinda.
„Eu am știut că facem ceva nasol, că am plecat din bucătărie. Doamna Melinda plânge după”
„Rikito a tras chiulul și a plecat”, spune Melinda.
„M-am cam enervat! Îmi era ușor să-mi zică ce să fac, Rikito era plecat. Trebuia să mă înțeleg cu ele prin semne”, spune Melinda.

 

Cum s-au cunoscut Melinda și Puya

Melinda și Puya se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 11 ani. Cei doi au împreună trei fete și o căsnicie frumoasă și discretă.

Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine, acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a spus Puya, potrivit protv.ro

„La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie”, a mai spus soția lui Puya.

Melinda și Puya au împreună trei fetițe

Cine este Melinda de la America Express. Melinda și Puya s-au căsătorit în anul 20122. Între timp, familia lor s-a mărit, după ce au venit pe lume trei fetițe superbe.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea.

E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală’, a povestit Puya, citat de viva.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog