Răzvan Simion, început perfect de an cu iubita Daliana Răducan. „Mi-am început anul în Mexic și Singapore. Universul a fost blând cu mine”

January 17, 2024
3 mins read

Răzvan Simion (43 de ani) s-a bucurat alături de iubita lui, Daliana Răducan (33 de ani), de un sejur de poveste chiar la începutul anului. Cei doi au ajuns de această dată în Mexic și Singapore și și-au construit amintiri cât pentru o viață.

Mi-am început anul în Mexic și Singapore. Am punctat Japonia de Sakura și New York-ul de ziua mea. Universul a fost blând cu mine și m-a lăsat să-mi țes suma amintirilor, bucurându-mă și de călătorie nu doar de destinație. Ce bine se colorează și 2024!”, a mărturisit Răzvan Simion, pe Instagram, potrivit Unica.

Răzvan Simion

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Matinalul de la Antena 1 a ajuns în vacanță și în locul unde s-a filmat Hangover 2 .”Scena iconică din Hangover 2 a fost filmată aici. Restul cadrelor din film nu s-au potrivit personajului”, a precizat el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Diferența de vârstă între Răzvan Simion și Daliana Răducan

Prezentatorul de la Neatza se iubește de aproape 3 ani cu o arhitectă superbă. Cei doi se potrivesc de minune și au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt un cuplu solid. Nici măcar diferența de vârstă nu a contat pentru ei. Colegul de emisiune al lui Dani Oțil are 43 de ani, în timp ce iubita lui a împlinit 33 de ani vara aceasta. Așadar, Răzvan Simion este cu 10 ani mai mare decât Daliana Răducan.

Totuși, cei doi îndrăgostiți au arătat că nu iau în considerare gurile rele și au decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. O perioadă, nici nu s-au afișat împreună și au încercat să fie discreți cu relația lor. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, prezentatorul TV a mărturisit și motivul pentru care au ales să fie rezervați.

Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie”, a spus Răzvan Simion, mai în glumă, mai în serios.

Cum a câștigat Răzvan Simion primii lui bani, alături de Dani Oțil

Răzvan Simion a povestit cum a câștigat el primii săi bani, alături de Dani Oțil, evident, colegul său de muncă dintotdeauna și cel mai bun prieten, încă din primii ani de viață.

Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx’ de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă. Sunt la Reșița.

Nici nu prea aveai la Reșița alte tâmpenii să îți iei. În 86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți! Povestea noastră a început la gradiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună.

Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani. Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba’, așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!‘, a declarat Răzvan Simion, conform VIVA.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog