Radu Bucălae, despre infidelitate. „Momentan nu mi-e teamă, dar și în cazul în care, pe viitor, Doamne ferește, se întâmplă, îmi doresc să avem maturitatea necesară să ne spunem”

January 17, 2024
2 mins read

Radu Bucălae îl face praf pe Spike, după ce i-a furat soția lui Bordea. Matinalul de la Neatza glumește pe seama situației prin care a trecut actorul de stand-up, mai ales că a fost prieten cu Spike. Mai mult, Micutzu, Bordea și comediantul de la Super Neatza l-au ajutat pe cântăreț la realizarea clipului de la piesa „Manele”, cel mai mare hit al lui Paul Mărăcine.

Într-un interviu pentru Cancan, Radu Bucălae a vorbit despre infidelitate și prietenie. Matinalul declară că în relația lui, momentan, nu se întrevăd semnele divorțului. Însă, dacă vor apărea, speră ca situația amoroasă să se încheie cu maturitate, nu ca în cazul prietenului Bordea.

Radu Bucălae

Reporter: Îți e teamă de asta (nr. de infidelitate)?

Radu Bucălae: Eu o să zic că nu mi-e teamă. Și următoarea ta întrebare o să fie «da, dar în jurul tău ai văzut că…». Momentan nu mi-e teamă, dar și în cazul în care, pe viitor, Doamne ferește, se întâmplă, îmi doresc să avem maturitatea necesară să ne spunem. «Te las, tu mă lași, ne despărțim, cu asta, basta!». Nu e un capăt de țară, o să fie mai greu dacă apucăm să facem copii. Dacă n-ai copii, hai să fim serioși!

Și pentru că tot l-a adus în discuție pe Cătălin Bordea, Radu Bucălae îi bate obrazul lui Spike pentru că s-a îndrăgostit de soția celui căruia i-a fost cavaler de onoare.

Toată prietenia și tot grupul, care acum când te uiți la clip, ești «bă, am venit toți în ziua aia, aveam toți liber, ne-am adus haine de acasă, am venit în pijamale, în tot ce aveam noi mai bun».

Ne-am schimonosit pe față, moca, să-ți aducem milioane. Asta l-a propulsat, de aici a bubuit!’, a declarat Radu Bucălae, pentru Cancan.ro.

 

Pentru Micutzu, Bordea este ca un frate și a regretat faptul că acesta a suferit atât de mult. De asemenea, Micutzu a spus că ce i s-a întâmplat lui Bordea nu e capăt de lume, mai ales că i se poate întâmpla oricui.

Diferența o face, însă, subliniază el, modul în care cei implicați gestionează situația. Pentru că Spike și Livia ori puteau să nu dea curs sentimentelor dintre ei, ori să creioneze o altfel de poveste după ce totul a ieșit la iveală, ceea ce nu s-a întâmplat.

Îmi este chiar frate și mi-a fost chiar fin. Eu cred că, din păcate, nu ai de unde să știi ce fel sunt oamenii, se pare că. Și ăsta e blestemul pe care cred că îl purtăm cu toții, se poate întâmpla oricui. Oamenii se mai îndrăgostesc, depinde și cum gestionezi lucrul ăsta, cred că aici e problema. Acolo se vede ce fel de om ești”, a spus Micutzu, citat de RTV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog