Marian Godină, impresionat de talentul Evei Măruță: „Cel mai mult m-au impresionat râsetele zecilor de copii veniți cu părinții în sală. Râdeau cu poftă, erau fericiți”

January 17, 2024
3 mins read

Polițistul Marian Godină i-a luat apărarea Evei Măruță, fiica Andrei și am lui Cătălin Măruță, după ce a văzut producția românească, ce a stârnit multe comentarii în mediul online.

Am scris textul ăsta cu gândul la actrița Eva Măruță și la comentariile pe care le-a atras apariția ei în filmul Tati part time. Am folosit termenul actriță pentru că am fost la film duminică. Filmul e excelent, Eva joacă extrem de bine, e foarte expresivă și talentată.

Marian Godină

(foto: Libertatea)

Sunt convins că va mai juca în filme, ar fi și păcat să nu. Cel mai mult m-au impresionat râsetele zecilor de copii veniți cu părinții în sală. Râdeau cu poftă, erau fericiți. Un film pe care îl pot recomanda cu tot dragul, chiar dacă nu aveți copii. Dacă aveți, cu atât mai mult vi-l recomand, pentru că le veți oferi aproape două ore de fericire pură. Felicitări, Eva!”, a scris pe Facebook Marian Godină, potrivit Adevarul.

Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță

Dana Rogoz a urcat prima oară pe o scenă la 3 ani și a devenit Abramburica la doar 9 ani. Vedeta a povestit că, de-a lungul timpului a fost întrebată de mai multe ori, de către adulți, dacă părinții ei sunt artiști, regizori sau producători, venindu-le chiar greu să creadă că niciun membru al familiei nu avea vreo legătură cu domeniul artistic.

Sa te apuci sa injuri un copil pe internet, in timp ce fluturi steagul libertății de exprimare’, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scena de la varsta de 3 ani. Am devenit Abramburica la varsta de 9 ani, adica exact varsta pe care o are acum unul dintre copiii mei.

De foarte mult ori in copilaria mea am fost întrebata ce sunt parintii?’, de catre alti adulți, probabil parinti la randul lor, care porneau de la premiza ca sigur vreunul dintre parintii mei e cel putin actor, regizor sau mare producător de televiziune. Ei bine, dezamagirea se asternea imediat pe fata lor cand le raspundeam ca nu, parintii mei sunt ingineri chimisti.’

Ba unii chiar insistau cu nu se poate, atunci altcineva in familie…?’, Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legatura cu domeniul artistic…’. Dar in acelasi timp, de-a lungul celor 35 de ani de când sunt in fata publicului, am lucrat cu actori extraordinari, ai căror parinti erau artisti extraordinari.

Sunt convinsa ca si ei au avut de suferit pe subiectul asta si au invatat, de nevoie, sa treaca peste bârfele din culise. Concluzia e ca unii oameni triști, nemultumiti de vietilor lor, te vor judeca oricum, indiferent de cat de performant ajungi sa fii intr-un domeniu si indiferent de istoricul pe care îl ai„, a scris Dana Rogoz pe blog, conform VIVA.

Andra a luat atitudine, după valul de critici la adresa Evei Măruță, fiica ei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii, pe David, de 11 ani și pe Eva, în vârstă de 8 ani, care a făcut senzație în filmul „Tati part-time”, lansat recent în cinematografe. În timp ce unii au criticat ideea, alții au i-au admirat talentul actoricesc. În urma valului de critici venite din partea oamenilor, Andra a reactionat.

Pe copiii mei îi iubesc, îi susțin în drumul lor necondiționat. Care o fi drumul, nu contează. Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem deschiși, pentru că acesta este rolul unui părinte”, a spus artista după ce a fost întrebată dacă și-a îndrumat copiii către o carieră în actorie și TV.

S-a filmat o lună și 10 zile la film, dar partea grea nu a fost. Ei îi place mult ce face și nu ni s-a părut greu. Ea a crescut văzându-ne pe noi filmând și a fost totul foarte natural și a decurs atât de frumos că nu s-a simțit greul.

Este greu să comparăm vremurile de atunci cu cele de acum. Acum, oamenii au la dispoziție online-ul, își pot pune melodiile pe YouTube, TikTok și dacă sunt buni, oamenii apasă un buton și gata. Acum este mult mai ușor. Pe vremuri trebuia să faci drumuri multe la București dacă erai din provincie. Nu a fost ușor, dar nu regret nimic. Am ajuns aici și sunt ceea ce sunt datorită acestui drum”, spune cântăreața pentru Cancan.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog