Ce face Armin Nicoară pentru a deveni tată. „Am un sentiment că poate vom reuși pe cale naturală. Mă rog foarte mult! Am fost și la muntele Athos”

January 17, 2024
2 mins read

Armin Nicoară și Claudia Puican așteaptă cu nerăbdare să aibă un copil, însă deocamdată nu li s-a îndeplinit. În ciuda faptului că saxofonistul speră chiar și acum că vor reuși pe cale naturală. În caz contrar, cei doi sunt pregătiți să facă fertilizare in vitro într-o clinică specializată din Paris.

Mai mult decât atât, artistul a precizat că medicii spun că vor reuși să aibă un copil doar din a doua sau a treia încercare, însă el și Claudia Puican simt că vor reuși din prima.

Armin Nicoară

Am un sentiment că poate vom reuși pe cale naturală. Mă rog foarte mult! Am fost și la muntele Athos, am fost și la Ierusalim. Acolo m-am rugat la o icoană făcătoare de minuni și se spune că dacă îți pui dorința că vrei să faci un copil, se va îndeplini și cred cu tărie treaba asta.

Chiar i-am spus Claudiei acum câteva zile că am un sentiment că vom reuși din prima, chiar dacă poate vom face treaba asta prin vitro la Paris, urmează să facem o programare, chiar am încredere că vom reuși din prima.

Doctorii spun că poate vom reuși din a doua sau a treia încercare, dar eu am sentimentul că vom reuși din prima.”, a mărturisit Armin Nicoară pentru Playtech.ro.

Armin Nicoară știe deja ce nume va purta copilul său

Armin Nicoară se roagă tot timpul pentru a avea un copil, motiv pentru care a ajuns să se închine și la o icoană făcătoare de minuni, la Sfântul Efrem.

Mai mult decât atât, saxofonistul și-a pus deja o dorință și speră că Sfântul le va îndeplini ruga. Mai mult decât atât, saxofonistul și-a pus deja o dorință și speră că Sfântul le va îndeplini ruga. Mai mult, a promis că dacă el și Claudia Puican vor avea un fiu, va purta numele „Efrem”.

Am fost la o icoană făcătoare de minuni la Sfântul Efrem din care curge mir. Poate lumea nu crede, dar dacă mergi, efectiv din icoană curge mirul. Pur și simplu, e o tavă sub această icoană și curge mirul.

Mi-am pus dorința la această icoană și am făcut promisiunea că dacă vom avea băiat, unul dintre nume va fi Efrem.”, a mai spus artistul, conform wowbiz.ro.

Armin Nicoară va ajunge pe masa de operație

Din cauza diabetului de care suferă, lichidul seminal este retrograd, iar medicii din Franța, la care Armin a apelat, i-au spus că nu poate face copii pe cale naturală. Acesta trebuie să facă două intervenții chirurgicale, una la testicul și o operație de varicocel, doar că a tot amânat momentul.

Acum am dat de acest doctor, acesta încearcă cu aceste pastile să refacă un nerv, pentru că este aceasta era problema. Acum, după o lună de zile de când iau aceste pastile am început să am rezultate. Într-adevăr nu sunt rezultatele pe care le aștept, însă dacă am 30% rezultate. Cred că ar fi o minune dacă aș reuși să fac totul pe cale naturală”, a povestit Armin, conform Spynews.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog