Greșeala cu care Andreea Esca și-a băgat fiica în spital: „S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare”

January 17, 2024
3 mins read

Invitate în cadrul emisiunii „Cu Inima la Vedere”, găzduită de Amalia Enache, celebra prezentatoare de la Pro TV, dar și fiica sa, au făcut diferite dezvăluiri din copilăria influencerinței, iar, astfel, fanii au putut afla cum iubita lui Mario Fresh a ajuns la spital, din cauză că băuse prea mult suc de morcovi.

Eu am mult mai multe amintiri cu bunica, decât cu voi (n.r. părinții ei). Până la 3 ani tot timpul făceam dansul acela cu Mamina la ea acasă, ne punea muzică. Și îmi amintesc că am băut prea mult suc de morcovi și m-am făcut portocalie la față.”, și-a amintit Alexia Eram, în cadrul emisiunii Cu Inima la Vedere, conform Spectacola.

Andreea Esca

Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce.

Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă. M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că „Da, tot timpul” și aia era problema, că îi dădeam prea mult.”, a completat-o și Andreea Esca.

Venirea pe lume a fratelui său a învățat-o pe Alexia să cunoască o altă formă a iubirii și să-l adore pur și simplu pe cel mai nou membru al familiei. Chiar dacă între mulți frați apare gelozia, mai ales la o astfel de vârstă fragedă, influencerița spune că l-a iubit pe Aris din prima clipă de viață.

Nu îmi amintesc cum a fost când s-a născut fratele meu, pentru că aveam trei ani și eram prea mică, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericită. Am și prima poză, cred că invitația de la botezul lui Aris este cu mine când îl țineam în brațe. Deci, eu când eram mică, eram fix ca acum, adică sunt foarte, foarte, foarte lipicioasă și efectiv în toate pozele cu Eris eram lipită de el.

Am fost foarte fericită, dar eu de la 8 luni până la 3 ani am locuit alături de bunica mea, nu am locuit acasă. După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți. Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua.

Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația.” a spus Alexia Eram, în cadrul podcastului realizat de Giulia Anghelescu, conform b1Tv.

Andreea Esca: „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată”

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa’, a dezvăluit Andreea Esca pentru Click.ro, conform RTV.

La ce alimente a renunțat Andreea Esca
După ce a redus cantitatea de mâncare, Andreea Esca a eliminat complet dulciurile. Preferă să își ia zahărul de care are nevoie din fructe. Dat fiind că pâinea este cea mai mare slăbiciune a sa, după cum a recunoscut, prezentatoarea urmează o dietă care îi permite să consume, în cantități moderate, și acest aliment.

Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri’, a mai spus Andreea Esca pentru sursa citată.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog