Actorul Marius Popa, despre Eva Măruță, fiica Andrei: „Lăsați, băi nene, copilul în pace! A ajuns acolo datorită familiei? Da. Așa, și? Este un business privat, în care familia a investit bani, relații, chestii. Nu-i nicio problemă!”

January 17, 2024
4 mins read

Actorul Marius Popa le cere criticilor de ocazie să o lase în pace pe Eva Măruță, fiica Andrei. El spune că filmul este unul privat și cei care investesc pot face ce doresc cu banii. Nu se pune problema de nepotism când banii sunt de la privați.

Ultima fiță în materie de social media este să ai o părere despre distribuirea Evei, fiica lui Cătălin Măruță, într-un lung metraj pentru cinema. Și cum eu sunt mai mult pe penultima fiță, o să am totuși o părere. Așadar…

andra

Lăsați, băi nene, copilul în pace! A ajuns acolo datorită familiei? Da. Așa, și? Este un business privat, în care familia a investit bani, relații, chestii. Nu-i nicio problemă! Nu e ca și cum a luat Ministerul Culturii banii de la educație și i-a dat familiei Măruță. Nu mergeți la film dacă aveți o problemă cu “nepotismul”!

Da, România e plină de nepotisme dar un pic de discernământ nu strică. Una e să vorbim despre nepotisme pe bani publici, precum angajări la stat și trafic de influență, și alta e să vorbim despre nepotism într-un business privat.

În acest ultim caz, termenul de “nepotism” este absurd. Este firesc să îți folosești proprii bani în interes personal. Și logic, de altfel” a scris actorul Marius Popa pe Facebook.

Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță

După sutele, chiar mii, de păreri pro și contra legate de prestația Evei Măruță în filmul „Tati part time”, directorul Travel Communication Romania a venit în online cu exemplul Noii Zeelande, țară care, spre deosebire de România, se mândrește cu aparițiile chiar și ocazionale ale micilor talente în secvențe fulger din filme de mare succes.

Cătălin Măruță și Andra, azi am fost la platourile de filmare pentru Stăpânul Inelelor și Hobbitul, din Nouă Zeelandă. Știți ce am aflat acolo? E util pentru toți cei care comentează aiurea de ce fetiță voastră a jucat în filmul gândit de voi și PLĂTIT DE VOI (da, știu că în realitate e non-subiect, dar iată că pentru unii pare să fie subiect, cică e nepotism să faci ce vrei cu banii tăi).

Ghidul neo-zeelandez ne-a explicat, cu mândrie, că regizorul Peter Jackson le-a oferit un cadru în prima parte din Stăpânul Inelelor copiilor lui – scenă este la petrecerea de ziua de naștere a lui Bilbo Baggins, când acesta împlinise 111 ani și copiii regizorului apar la petrecere, scenă cu leagăne colorate între casele de hobbiți.

Copiii care se jucau în scenă din film sunt copiii lui Sir Peter Jackson. De asemenea, în partea a treia din Stăpânul Inelelor, când Sam – Samwise Gamgee (actorul Sean Astin) se întoarce după ce îl conduce pe Frodo, iese din casa lui cu poartă galbenă o fetiță frumoasă pe care Sam o ia în brațe – cea care iese este chiar fetița actorului. În Nouă Zeelandă oamenii nu numesc asta „nepotism”, ci mândrie națională. Niște fraieri, ce să mai zic„, a scris Răzvan Pascu pe profilul personal de Facebook, conform RTV.

Andra Măruță, despre criticile aduse la adresa Evei

Recent, Andra și-a expus public punctul de vedere în privința criticilor aduse la adresa Evei, după interpretarea rolului principal în comedia „Tati part-time”.

Pe copiii mei îi iubesc, îi susțin în drumul lor necondiționat. Care o fi drumul, nu contează. Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem deschiși pentru că acesta este rolul unui părinte”, a răspuns Andra când a fost întrebată dacă și-a îndrumat copiii către o carieră în actoria și TV.

Chiar dacă are doar opt ani, Eva Măruță s-a comportat ca un om în toată firea la filmări, potrivit spuselor producătorilor comediei. Nu de mult, BRomania a explicat și motivele pentru care au ales-o pe Eva să interpreteze rolul principal.

S-a filmat o lună și 10 zile la film, dar partea grea nu a fost. Ei îi place mult ce face și nu ni s-a părut greu. Ea a crescut văzându-ne pe noi filmând și a fost totul foarte natural și a decurs atât de frumos că nu s-a simțit greul.

Este greu să comparăm vremurile de atunci cu cele de acum. Acum oamenii au la dispoziție online-ul, își pot pune melodiile pe Youtube, Tiktok și dacă sunt buni, oamenii apasă un buton și gata. Acum este mult mai ușor. Pe vremuri trebuia să faci drumuri multe la București dacă erai din provincie. Nu a fost ușor, dar nu regret nimic. Am ajuns aici și sunt ceea ce sunt datorită acestui drum”, a mai spus Andra, potrivit cancan.ro.

Motivul pentru care BRomania a ales-o pe Eva Măruță

După valul de critici venit asupra Evei Măruță, BRomania a ținut să dezvăluie motivele pentru care fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță a fost aleasă pentru a interpreta un rol principal în comedia „Tati part-time”.

Vă zic și eu, ca producător, fără ea filmul nu era posibil. Nu ar fi funcționat. Noi recunoaștem, fiecare dintre noi recunoaște, dacă Eva nu era copilul tău, nu avea following și nu era ea o personalitate, ar fi fost foarte greu că noi să-i dăm green light filmului.

Chiar dacă e o fetiță mai talentată, cumva, decât Eva, nu aș face fără Eva pentru că ea are și chestia asta de care noi avem nevoie ca să vindem un film în care băgăm 1 milion de euro, ca afacere privată”, a mărturisit BRomania, citat de B1 Tv.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog