(Video) „Cam în genul ăsta a fost și împăcarea”. Viviana Sposub, despre reluarea relației cu George Burcea!

January 16, 2024
2 mins read

Viviana Sposub și George Burcea s-au iubit timp de trei ani, însă vara trecută au decis să o ia pe drumuri separate, cu toate că lumea se aștepta să își ducă relația la următorul nivel și să se căsătorească.

După luni bune în care au stat separați, cei doi au decis să își mai dea o șansă, așa că înainte de sărbători bruneta a plecat în America, acolo unde se află și actorul. Recent, aceasta le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online că s-au împăcat, ba chiar a dezvăluit și cum s-a întâmplat acest lucru și a încercat să reproducă scena printr-un videoclip pe Instagram. Anunțul ei a venit chiar de ziua actorului, cu toate că urmăritorii bănuiau de mai mult timp că cei doi sunt din nou un cuplu.

Viviana Sposub

Până acum, George Burcea nu a făcut declarații cu privire la relația cu Viviana, nici măcar în momentul în care se credea că și-au spus ”adio”, scrie wowbiz.ro

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea… La mulți ani, iubitule!”, a fost mesajul postat de Viviana pe contul ei de Instagram.

Ce pact au făcut George Burcea și Viviana Sposub

Goerge Burcea și Viviana Sposub nu au vorbit niciodată public despre motivele despărțirii lor. S-a zvonit că șatena visa să-și construiască o carieră în America, în timp ce actorul dorea să revină în România, pentru a le fi alături celor două fiice din căsnicia cu Andreea Bălan. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că fosta prezentatoare TV ar fi fost nemulțumită de comportamentul lui George Burcea, care a făcut tot posibilul pentru a o recuceri.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat.

Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri’, a declarat o persoană din anturajul celor doi, potrivit viva.ro.

Prin ce momente ce coşmar a trecut bruneta în Los Angeles

Bruneta a decis să îl urmeze pe iubitul său în America, ba chiar se gândeşte să se mute definitiv acolo, deşi a trecut printr-o serie de întâmplări periculoase peste ocean. În urmă cu doar câteva săptămâni, Viviana povestea că a trăit un adevărat coșmar în Los Angeles. A fost victima hoţilor, a făcut un accident de maşină şi a fost martora unor momente mai ceva ca în filme.

„Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine.

Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România și cât de safe este. Te simți în siguranță, femeie fiind, cel puțin, comparând, dar cu siguranță sunt și aici tot felul de situații, oricum, aici mă simt cel mai în siguranță”, a dezvăluit Viviana Sposub, citată de ciao.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog