Cine este Doinița, soția lui Ionuț Dolănescu. „Avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze”

January 16, 2024
3 mins read

Doinița Dolănescu, soția lui Ionuț Dolănescu , este o figură impresionantă în showbizul românesc, datorită talentului și frumuseții sale. Este o cunoscută cântăreață de muzică populară, care se bucură de faimă și aprecierea fanilor. Până la vârsta de 42 de ani, artista a reușit să se remarce în industria muzicală, dar a clădit și o familie frumoasă alături de alesul inimii sale, Ionuț Dolănescu. Cei doi fac o echipă minunată atât acasă, cât și pe scenă, deoarece el este solist, în timp ce ea este instrumentist.

Cu toate că are o viață împlinită, Doinița s-a confruntat și cu momente dificile de-a lungul vieții sale, fiindcă și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă. În 2007 a început povestea de dragoste dintre Doinița și Ionuț și de atunci cei doi sunt nedespărțiți.

Ionuț Dolănescu

(Ionuț Dolănescu și Doinița Dolănescu)

Nu doar că cei doi formează o echipă minunată de părinți ai celor trei copii ai lor, ci și pe scenă, acolo unde cântă împreună la spectacole și concerte. Chiar și după 15 ani de căsnicie, Ionuț și Doinița au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

„ Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm.

Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă. De cele mai multe ori, Doiniţa îmi compune melodii, vine cu idei muzicale originale şi mă fascinează acest fel al ei de-a fi. Are şi o educaţie foarte robustă şi sănătoasă… Dacă nu ar fi ea, nu aş merge mai departe. Ne completăm frumos în cele din urmă şi pe scenă, şi acasă, în viaţa de zi cu zi .”, a menționat Ionuț Dolănescu, citat de kfetele.ro.

Chiar dacă fiul lui Ion Dolănescu are o profundă admirație față de soția sa, acesta a afirmat că nu ar trece niciodată peste infidelitate. Se pare că artistul a mărturisit că este o persoană geloasă și nu ar fi de acord ca partenera de viață să îl trădeze.

„Ionuț este omul care face totul la superlativ! E un tată bun, soț bun, și bineînțeles cel mai bun artist. Pentru noi, el este stâlpul, el este șeful… așa îi zicem. M-a cucerit prin felul lui de a fi, este un om foarte bun, recunoscător. Pentru noi, Ionuț este Dumnezeu!”, a mărturisit Doinița Dolănescu.

Cu toate că au un mariaj longeviv, cei doi afirmă că nu se ceartă aproape niciodată, iar relația lor se bazează pe armonie și înțelegere.

„A vem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: ‘Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi! ”, a declarat fiul lui Ion Dolănescu.

Relația dintre Ionuț Dolănescu și Doința a avut un început controversat. Doinița a „fugit” din patul soțului ei direct în brațele lui Ionuț. Violonista și-a anunțat soțul printr-un simplu bilet lăsat pe noptieră.

Acesta l-a părăsit după o relație de peste nouă ani, pentru că a găsit fericirea în altă parte. De atunci, Doina nu s-a mai întors pentru a-și lua lucrurile, nu a mai comunicat cu membrii familiei, prietenii, nașii sau finii, și nu a mai manifestat interes față de casa pe care cei doi o construiau în afara orașului sau față de datoriile acumulate la bancă, scrie romaniatv.net.

 

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog